Η Β. Κορέα δοκιμάζει νέα όπλα

by Stefanos Kofopoulos • On 05-07-2006 • AT 7:01 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom


missile

Η Β. Κορέα έκανε δοκιμές με 7 πυραύλους ικανούς να πλήξουν την Αλάσκα ή ακόμα και την Δυτική Ακτή των ΗΠΑ. Τα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι ευχαριστημένα με τις κινήσεις των Βορειοκορετών και κάλεσαν έκτακτη σύσκεψη για να αντιμετωπίσουν το θέμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπράβο στην Β. Κορέα!!! Και με επιτυχίες, για να μην νομίζουν τα αμερικανάκια οτι μπορούν να κάνουν οτι γουστάρουν στον πλανήτη……

 2. Νομίζω ότι κάνεις λάθος…

 3. ontos kanei la8os….

 4. Να τους πήγε των Αμερικάνων όταν άκουσαν για πυραύλους που μπορούν να τους διαλύσουν. Για να μην νομίζουν ο Αμερικάνοι ότι είναι κυρίαρχοι !!! Τους παλιο@#$@#$**#$$ Αμερικάνους !!!

 5. Μπράβο στους βορειοκορεάτες! Πρέπει να καταστραφεί η Αμερική!

 6. Θοδωρή, νομίζω ότι υπερβάλεις… αν και μπορώ να καταλάβω γιατί.

 7. Θάνατος στην Aμερική! Δεν υπερβάλω titana!

 8. Δεν είναι η Αμερική αλλά η κυβέρνηση!

 9. Αλληλεγγύη στην κούβα στην ιστοσελίδα http://www.porcuba.org

  Η επιστολή των προσωπικοτήτων από πολλές χώρες που απαιτούν τον απόλυτο σεβασμό της ανεξαρτησίας και καταδικάζουν τα ιμπεριαλιστικά σχέδια και τις απειλές ενάντια στην εδαφική ακεραιότητα της Κούβας καθώς και η καμπάνια που ήδη εξελίσσεται, βρίσκονται στην ειδική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.porcuba.org , όπου υπάρχει η επιστολή σε αρκετές πλέον γλώσσες και όπου καλούνται όλοι να συμμετάσχουν, εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη τους στην Κούβα με την υπογραφή τους στην επιστολή.

 10. Στη ΛΔ κορέας δεν υπάρχει στράτευση -η θητεία είναι πλήρως εθελοντική!

Top

Show Buttons
Hide Buttons