Nokia Windows Phone με Ovi, το Sea Ray σε βίντεο εδώ και τώρα

by Stefanos Kofopoulos • On 10-08-2011 • AT 1:18 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Nokia Windows Phone με Ovi, το Sea Ray σε βίντεο εδώ και τώρα

Είναι αλήθεια, η Nokia έχει έτοιμο το Nokia Sea Ray. Το πρώτο Nokia Windows Phone όχι μόνο είναι έτοιμο αλλά ποζάρει σε διαφημιστικό που δείχνει πόσο δικτυωμένος και ενωμένος είναι ο κόσμος με την βοήθεια της Nokia φυσικά. Κάπου μπλέκεται και ένα concept κινητό με το βίντεο να κλείνει χρησιμοποιώντας το λογότυπο Nokia και Microsoft μαζί. Δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι πρόκειται για το πραγματικό Nokia Windows Phone αλλά είναι 99.9% σίγουρο ότι αυτό είναι.

Το κινητό μοιάζει με ό,τι έχουμε δει ως τώρα, ταιριάζει απόλυτα με τα πρώτα Nokia Windows Phone concepts προ μηνών και έχει κάτι να ζηλέψει από το Nokia Ν9. Οι παρατηρητικοί θα προσέξουν ότι στο βίντεο εμφανίζεται και Ovi tile!

Πώς σας φαίνεται; Όμορφο, αδιάφορο, θα το αγοράζατε;

Nokia Windows Phone με Ovi, το Sea Ray σε βίντεο εδώ και τώρα

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σχεδιαστικά φαίνεται να τα πάει πάρα πολύ καλά! Το μόνο στοίχημα θα είναι η “αποδοχή” ή όχι του λειτουργικού!

    :)

    • Εμένα πάλι μου φαίνεται πολύ απλό.. είναι λεπτό και έχει καμπύλες αλλά φαίνεται πολύ για τους Αμερικάνους, ειδικά στην πρόσοψη. Είμαι σίγουρος ότι έχει βάλει το χεράκι του ο Marko Ahtisaari

  2. το θελω πανεμορφο!!!!!!!!!!!

  3. Κομψό. Έχω το LG optimus 7 και μέχρι να βγει φουρνιά wp7 με front κάμερα δεν πρόκειται να το αλλάξω. Λέμε ναι στον ανταγωνισμό μιας και οι devs και οι χρήστες κερδίζουν :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons