800 επιπλέον απολύσεις στην Nokia

by Stefanos Kofopoulos • On 15-12-2010 • AT 2:27 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

800 επιπλέον απολύσεις στην Nokia

Στην προσπάθεια αναδιάρθρωσης της Nokia, επιπλέον 800 απολύσεις είναι απαραίτητες. Οι χαμένες θέσεις εργασίας έρχονται να προστεθούν στις 1800 απολύσεις που ανακοινώθηκαν πριν από μερικούς μήνες. Για τις 800 νέες απολύσεις η Nokia θα αφαιρέσει προσωπικό από την Φιλανδία. Ήδη εκπρόσωποι των εργαζομένων βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και η Nokia σκοπεύει να δώσει χρηματικές αποζημιώσεις που φτάνουν τους 5 μέχρι 15 μηνιαίους μισθούς αλλά και να προσφέρει εσωτερική μετακίνηση σε άλλες θέσεις μέσα στην εταιρεία. Ποιος ο σκοπός των νέων απολύσεων και ποια τμήματα επηρεάζονται δεν είναι ακόμα γνωστό.

Update: Οι 800 απολύσεις είναι μέρος του σχεδίου που είχε ανακοινωθεί πριν μερικούς μήνες για μείωση προσωπικού και μεταφορά σε άλλες θέσεις για περίπου 1800 εργαζομένους. Εκπρόσωπος της Nokia διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για νέες απολύσεις.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι όλα άσχημα. Αλλού η Nokia προσφέρει ευκαιρίες.

  2. Με βάση αυτά που διαβάζω, δεν πρόκειται για 800 επιπλεον απολύσεις αλλά για το μέρος των 1800 απολύσεων που αφορούσε προσωπικό εντός Φινλανδίας.

    • Τώρα είδα και τα updates από αλλού με επεξηγήσεις που ήρθαν λίγο μετά την ανακοίνωση ότι οι 800 απολύσεις είναι τελικά μέρος των 1800 που είχαν ανακοινωθεί πριν

Top

Show Buttons
Hide Buttons