Η Nokia αγοράζει την Motally και τα στατιστικά στο Ovi Store χαίρονται

by Stefanos Kofopoulos • On 24-08-2010 • AT 11:02 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Nokia to acquire Motally

Δεν είναι γνωστό πόσα ξόδεψε η Nokia για να αγοράσει την Motally αλλά ξέρουμε γιατί το έκανε. Με μόλις 8 άτομα προσωπικό και ιστορία που ξεκινάει το 2008, η Motally προσφέρει υπηρεσίες Mobile Analytics δηλάδη στατιστικά με εξειδίκευση στα κινητά τηλέφωνα και ό,τι είναι φορητό όπως tablets κλπ. Το about page γράφει:

Motally seeks to be the leader in mobile analytics. We have a patent-pending technology to ensure accurate data collection and analytic reporting for publishers’ mobile sites.

Η τεχνογνωσία της Motally θα ταιριάζει γάντι με το Ovi Store και την ανάγκη των developers να ξέρουν ποιος, που, πότε, γιατί έκανε κάτι με την εφαρμογή (Qt, Symbian, Meego, Java) ώστε να προσαρμόσουν ανάλογα τον κώδικα και να βελτιώσουν την εμπειρία. Η γνώση της συμπεριφοράς των χρηστών είναι σημαντική και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας όλων των μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο, όπως το Google και η Apple. Ίσως η εξαγορά της Motally από την Nokia να σημαίνει και βελτίωση του Ovi Store όπως το ξέρουμε σήμερα αλλά αυτό μένει να το δούμε τους επόμενους μήνες αφού εγκριθεί από τις αρχές και τους δικηγόρους η συμφωνία μέσα στο 3ο τρίμηνο του 2010.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αγοράζει τελευταία η νόκια,μάλλον έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον
    Αντε να δούμε αν θα της βγούν και επιτέλους διωρθώσει λάθη του παρελθόντος που μόνο στην ίδια έκαναν κακό

Top

Show Buttons
Hide Buttons