Ετοιμάζονται τουλάχιστον 2 νέα Nokia με Windows Phone Mango το 2011

by Stefanos Kofopoulos • On 28-05-2011 • AT 11:13 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Ετοιμάζονται τουλάχιστον 2 νέα Nokia με Windows Phone Mango το 2011

Ενώ η Nokia φλερτάρει σοβαρά με την ιδέα του NFC στα νέα Windows Phone Mango κινητά που ετοιμάζει το 2011, η Jo Harlow ανακοινώνει ότι αυτή την χρονιά οι Φινλανδοί θα παρουσιάσουν περισσότερα από ένα μοντέλο. Η Nokia Executive Vice President of Smart Devices ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στην εταιρεία και ποιοι είναι οι στόχοι για το 2011, η Microsoft άλλωστε έσπρωξε προς αυτή την κατεύθυνση πριν από λίγες μέρες.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε ως σήμερα είναι η πρόθεση της Nokia να παρουσιάσει όχι ένα αλλά αρκετά νέα Nokia Windows Phone Mango κινητά πριν το τέλος του 2011. Συγκεκριμένα η Harlow δήλωσε ότι η Nokia ετοιμάζει “small portfolio” για αρχή. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα δούμε ένα, ούτε δύο αλλά μάλλον τρία ή περισσότερα Nokia smartphones με Windows Phone Mango. Ίσως κάθε μοντέλο καλύψει μία από τις διαθέσιμες καταναλωτικές κατηγορίες για κάτι μικρό και φθηνό, για Nokia με Windows Phone κάπου στην μέση των δυνατοτήτων και του δείκτη τιμών και ένα high end Nokia Windows Phone Mango με εξαιρετική κάμερα και μεγάλη οθόνη για όσους θέλουν να πιστέψουν στο νέο όνειρο και να συνεχίζουν να κουβαλάνε μόνο το αγαπημένο τους Nokia κινητό αντί για ξεχωριστή κάμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μονο τα tablet pc εχουν ξεφυγει απο τα windows η μου φαινετε?

    • Εννοείς από τα Windows Phone γιατί τα Windows γενικά ήταν το λειτουργικό που δημιούργησε την κατηγορία tablet PC αλλά ποτέ δεν κατάφερε να την καταστήσει δημοφιλής και λειτουργική

  2. Δεν ξερω για το λειτουργικο και τα λοιπα, αλλα αυτο το μοντελο που ειναι στη φωτογραφια, και σχεδον σε ολες απο οτι εχω δει που αφορουν Nokia και Microsoft, ειναι τρομερα ομορφο κινητο! Ξερουμε ποιο μοντελο ειναι?

Top

Show Buttons
Hide Buttons