Ξεχάστε το Nokia N9 όπως το ξέρατε, ή τουλάχιστον έτσι λέει ο Eldar

by Stefanos Kofopoulos • On 24-01-2011 • AT 2:19 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Eldar Murtazin says Nokia scrapped Nokia N9-00

Πάει καιρός από την κυκλοφορία του Nokia N900 και η Nokia ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τον διάδοχο του. Πριν μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες και χαρακτηριστικά μιας συσκευής που φαινόταν να είναι το Nokia N9, αλλά με τα σημερινά δεδομένα οι πηγές του Eldar Murtazin θέλουν την Nokia να το σβήνει και να ξεκινάει πάλι απ’ την αρχή. Σωστά διαβάσατε, το Nokia N9 ή Nokia N9-00 ή όπως τέλος πάντων αποφασίσει η μαμά Nokia να ονομάσει δεν υπάρχει πια. Από την μια πλευρά αυτό είναι καλό γιατί θα το hardware σχεδιαστεί με καινούρια χαρακτηριστικά και όχι με τον αρχαίο ARM Cortex A8 και το OMAP3, απ’ την άλλη κακό γιατί θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμη περισσότερο. Υπομονή να δούμε τελικά τι θα γίνει στο MWC, μιας και εκεί περιμένουμε την ανακοίνωσή του, και αν οι πηγές του Eldar είναι λάθος.

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δηλαδή??
  Θα περιμένουμε μέχρι το 2012 για να δούμε το Ν9?
  ……..
  Προσωπικές Προβλέψεις!!!

  • Ο Eldar λέει ότι η Nokia ξαναρχίζει το Nokia N9 (και δεν κάνει συχνά λάθος εδώ που τα λέμε). Υπάρχει και η φήμη για ανακοίνωση του N9 στο MWC. Θα μάθουμε στο MWC δηλαδή.

   • Πότε ξεκινάει το MWC?

   • 14 με 17 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

 2. Μου φαίνεται τρελό να το ακύρωσαν λίγες μέρες πριν τη Βαρκελώνη. Μπορεί να είναι stunt. Αναμένουμε…

  • Υπάρχει το catch του “Nokia N9 όπως το ξέρουμε” οπότε μπορεί να δούμε πολλά και διάφορα. Γενικά από ό,τι διαβάζω έχουν ακυρωθεί διάφορα τηλέφωνα που θα κυκλοφορούσαν ως νέα μοντέλα ή με διαφορετικό όνομα πχ στην Αμερική

Top

Show Buttons
Hide Buttons