Πείτε αντίο στο Nokia HERE maps σε iOS 7

by Stefanos Kofopoulos • On 27-12-2013 • AT 3:12 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Πείτε αντίο στο Nokia HERE maps σε iOS 7

Τέλος εποχής για το Nokia HERE maps app στο iOS 7. Η Nokia αποφάσισε να αφαιρέσει το HERE maps από το App Store γιατί θεωρεί ότι το iOS 7 λειτουργεί ανταγωνιστικά στην εμπειρία χρήστης της εφαρμογής.

Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο τι εννοεί η Nokia ούτε τι εξέλιξη θα υπάρχει σχετικά με το HERE maps app στο App Store. Η μόνη βέβαιη απάντηση που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι ότι το app δεν υπάρχει στο App Store και οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το HERE maps στην mobile έκδοση μέσα από τον mobile Safari.

Η Nokia δήλωσε το εξής: “We have made the decision to remove our HERE Maps app from the Apple App Store because recent changes to iOS 7 harm the user experience. iPhone users can continue to use the mobile web version of HERE Maps under m.here.com, offering them location needs, such as search, routing, orientation, transit information and more, all completely free of charge”

Όσοι έχετε κατεβάσει το HERE maps app θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά. Η αλλαγή φαίνεται να επηρεάζει μόνο τους χρήστες που δεν έχουν κατεβάσει την εφαρμογή. Εκτός και αν η Nokia διακόψει την χρήση του API από το app και ωθήσει τους χρήστες στο web app.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλος δηλαδή οι καλύτεροι χάρτες;

  2. Πώς ακριβώς ‘καταστρέφουν’ την εμπειρία χρήσης των Nokia maps οι πρόσφατες αλλαγές στο iOS7;… Τουλάχιστον όσοι διαθέτουμε (και) WP, μπορούμε να συνεχίσουμε τη χρήση τους απρόσκοπτα!

  3. Εν μέρει λογικό … Μιλά!με για πολύ buggy version (το iOS7) ιδίως για τα παλαιά μοντέλα …

Top

Show Buttons
Hide Buttons