Η Nokia ετοιμάζει phablet τύπου Galaxy Note με οθόνη HD 1080p

by Stefanos Kofopoulos • On 23-04-2013 • AT 1:50 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Nokia ετοιμάζει phablet τύπου Galaxy Note με οθόνη HD 1080p

Η Nokia έχει πιάσει ρυθμό και ετοιμάζει νέα Lumia smartphones. Οι φήμες κάνουν λόγο για ένα νέο phablet στα πρότυπα του Galaxy Note με τεράστια οθόνη και ανάλυση full HD 1080p. Όλα αυτά κάποια στιγμή μέσα στο 2013.

Πριν όμως η Nokia προχωρήσει στην κατασκευή νέων προϊόντων η Microsoft πρέπει να αναβαθμίσει τα Windows Phone 8 ώστε να υποστηρίζουν full HD 1080p ανάλυση. Εννοείται πως η συμφωνία μεταξύ Nokia και Microsoft επιτρέπει την πρόσβαση σε κώδικα των Windows Phone ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές.

ΔΕΣ: Το νέο Samsung Galaxy Mega 6.3

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η Nokia να θέλει να κατασκευάσει ένα phablet. Η αγορά δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα τεράστια gadgets που είναι λίγο smartphones και λίγο phablets. Η Samsung κυριάρχησε στην αγορά με το Galaxy Note και τώρα με το Galaxy Note 2 αλλά κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτό το επίπεδο και η αγορά είναι μικρή.

Ίσως η συσκευή που ετοιμάζει η Nokia να είναι ένα μικρό tablet με δυνατότητα κλήσεων όπως ένα smartphone. Υπομονή για περισσότερα νέα και φήμες μέχρι το καλοκαίρι. Τότε θα δούμε και το νέο Lumia EOS Catwalk smartphone. Τουλάχιστον ελπίζουμε για συνδυασμό PureView και Windows Phone 8 ακόμα και σε οθόνες με 720p ανάλυση.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλώς να έρθει άραγε θα επιτρέψει η ms τέτοια παραμετροποιηση ώστε να υποστηρίζει και πενακι; και με το note3 να ετοιμάζεται η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη; όσο για το μέγεθος νομίζω ότι υπάρχει χώρος για όλους εγώ βάζοντας το xperia z δίπλα με το note2 στα public το ζ ειναι ελάχιστα μικρότερο

  2. Για να δούμε τι έχει να δείξει η nokia.. Νομίζω οτι το πρόβλημα της είναι τα windows phone. Μέχρι να κάνει παραμετροποίηση για fullhd και νέους επεξεργαστές θα μείνει πάλι ένα βήμα πίσω. Όχι πως έχει σημασία η ανάλυση fullhd σε οθόνες 5 και 6 ιντσών αλλά συγκριτικά με τον ανταγωνισμό πρέπει να μπορείς να προσφέρεις ότι και οι συσκευές android ίδιας κατηγορίας για να διεκδικείς αύξηση μεριδίου.
    Δεν συμφωνώ οτι με το note τελειώνει η ιστορία! Πουλάει μεν αλλά δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό.. Και οι πωλήσεις του είναι περισσότερες απο κάθε lumia και πιθανόν και απο όλη τη σειρά lumia μαζί!

Top

Show Buttons
Hide Buttons