Nokia N950 το καλοκαίρι, MeeGo και 4G μετά N900

by Stefanos Kofopoulos • On 12-05-2011 • AT 10:01 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Nokia N950 το Καλοκαίρι, MeeGo και 4G για να διαδεχθεί το γερασμένο N900 σου

Τι γίνεται όταν μια εταιρία διαφημίσεων έχει αναλάβει να γυρίσει διαφήμιση για τον αντικαταστάτη του Nokia N900; Απολύτως τίποτα. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η εταιρία ενημερώνει για τις διάφορες δουλειές που αναλαμβάνει μέσω Twitter; Άθελα της η ομάδα της Arguelles, εταιρία που όπως φαίνεται έχει αναλάβει να γυρίσει την διαφήμιση για το Nokia N950, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι γυρίζει διαφήμιση για μια συσκευή με οθόνη αφής και για 4G δίκτυα της Nokia με μοντέλο N950. Ακόμη η το tweet αναφέρει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει το Καλοκαίρι, κάνοντας μας να ανυπομονούμε για την πιο ζεστή εποχή του χρόνου ακόμα περισσότερο. Μέχρι τώρα το ξέραμε ως Nokia N9 αλλά από ότι φαίνεται το ο διάδοχος του Nokia N900 θα είναι το Nokia N950. Εσείς τι περιμένετε από αυτή την συσκευή;

This week #Arguelles began filming #Nokia spot in @ArguellesPics. For the new ‘Nokia N950′ touch screen 4G smartphone releasing this summer.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βασικά… περιμένω περισσότερο τα tablet με MeeGo, καθώς νομίζω ότι η Nokia το σκότωσε το λειτουργικό.
  Μεταξύ moblin και maemo, το δεύτερο ήταν σαφώς η πιο πετυχημένη λύση. Και η Nokia σκότωσε maemo, meego και Qt σε μια κίνηση. Αν και για το τελευταίο έχω κάποιες επιφυλάξεις. Μπορεί να το αναστήσουν άλλοι (βλέπε KDE).
  Νομίζω ότι βγάζει MeeGo κινητό μόνο και μόνο επειδή το έχει ανακοινώσει και έχει δεσμευτεί δημόσια. Αλλιώς δεν θα έμπαινε καν στο κόπο. Ίσως το χρησιμοποιήσει και για να πει στο μέλλον ότι προσπάθησε, αλλά το project δεν είχε μέλλον γιατί τα WP7 είναι τόσο super-blooper.

  • Το σχέδιο για το MeeGo στην Nokia είναι δοκιμές.. μια συσκευή που θα έχει ό,τι πιο πρωτοποριακό θέλουν να δοκιμάσουν για μελλοντικά projects. Δεν θα είναι προϊόν mainstream για να πουλήσει στις μάζες… όπως όλα τα Nokia tablets άλλωστε.

   Μην υπολογίζεις όμως Nokia + MeeGo για το μέλλον.

 2. @giannoug ενώ ξέρεις πως πάντα λέω τα καλύτερα για σενα μέχρι και funclub σου έχω φτιάξει δυστυχώς σήμερα με απογοήτευσες
  Το N900 δεν γερνάει αλλά ωριμάζει.Ωριμάζει και δείχνει στη Νόκια το μονοπάτι της επιτυχίας(αυτή κάνει πώς δεν το βλέπει και αλλάζει δρόμο)

 3. @Giannoug & @Titana

  Έχω το Ν900. Γιατί να πάρω το Ν950; Έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα; (Άσε απ’ έξω ζητήματα αισθητικής γιατί δεν έχουμε δει ακόμα τη συσκευή από κοντά)

  Με δεδομένο και το “Μην υπολογίζεις όμως Nokia + MeeGo για το μέλλον” γιατί να πάμε για αυτή τη συσκευή τώρα εκτός από το γεγονός ότι πιθανότατα θα την έχουν τόσοι λίγοι και θα αισθάνεσαι ότι αγοράζεις κάτι συλλεκτικό;

  • Ας δούμε το κινητό πρώτα ή έστω κάποια από τα χαρακτηριστικά και την τιμή του…Ν950 ή όπως το ονομάζουν, θα έχει ενδιαφέρον ως concept

 4. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι για συλλεκτικούς λόγους. Η συσκευή απευθύνεται σε ένα πιο “ψαγμένο” κοινό. Έχω και εγώ το Ν900 αλλά ως κινητό το έχω βάλει στην άκρη γιατί απλά δεν βολεύει για αρκετή χρήση η οθόνη που έχει. Επίσης μου φαίνεται αρκετά πλαστικό και θέλει προσοχή για το που θα το έχεις.
  Η αναβάθμιση στο λειτουργικό δεν θα είναι απαραίτητα το MeeGo, αλλά μπορεί να είναι και το Maemo 6.

  Φαντάσου λίγο ένα Ε7 με Maemo 6 και όλα τα καλούδια του Ν900, εγώ προσωπικά ΑΝ είναι κάτι τέτοιο θα προχωρήσω σίγουρα στην αγορά του.

  Το Ν900 αν και πολύ καλή συσκευή, φαίνεται ότι είναι παλιά…στην οθόνη και μόνο. Γιατί σε όλους τους υπόλοιπους τομείς συνεχώς αναβαθμίζεται από την κοινότητα.

 5. επιτέλους ένα κινητό διαμάντι από τη παλιά καλή nokia έτοιμη να κοιτάξει τον ανταγωνισμό στα μάτια πότε θα έρθει στην ελλάδα; τιμή; θα έχει συρόμενο πληκτρολόγιο όπως το n900;

Top

Show Buttons
Hide Buttons