Το Nokia N95 λατρεύει το νερό

by Stefanos Kofopoulos • On 26-03-2008 • AT 9:10 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

nokia n95 water edition

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θέλει κάποιος να παίζει με το Nokia N95 και το νερό, αλλά αυτό δεν έχει σημασία όταν βλέπεις το κινητό βουτηγμένο σε μια μικρή δεξαμενή να δίνει ρεύμα στην οθόνη, να δέχεται εντολές από τα κουμπιά και να παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Proof of concept μάλλον ή κάτι για να ασχολείται ο τύπος και ο τρελός δημιουργός του Nokia N95 Water Edition – έτσι για να χρησιμοποιήσω γλώσσα marketing.

Πριν δείτε το βίντεο, πάρτα μια βαθειά ανάσα βαθιά και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δεν πρόκειται να δοκιμάσετε ό,τι δείτε παρακάτω. Αν βέβαια θέλετε να χάσετε τα πάντα και να δείτε πως καταστρέφονται ηλεκτρονικά αξίας αρκετών εκατοντάδων ευρώ η επιλογή είναι στο χέρι σας.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ δοκιμασα ρε σεις και πιανει .Δοκιμαστε ολοι …. γαματο….

  2. Posa pate stixima pos to nero pu exun vali to n95 den exi alata? (apestagmeno)
    An itan kanoniko nero den nomizo na simeriferetu to idio ,i nero 8alassis idika!

  3. Καλά αυτό δεν μου λέει τίποτα σε σχέση με αυτά που του έχω κάνει εγώ… Το καλοκαίρι το πήρα μαζί μου σε πλαστική θήκη για να καταγράψω την πορεία που έκανα ψαροντούφεκο με το sports tracker. Και την καθαρά Δευτέρα ήταν ο μόνος τρόπος να μάθω το ύψος του χαρταετού δένοντάς το επάνω:):)))))

  4. Δεν νομίζω ότι είναι νερό. Μάλλον είναι mineral water το οποίο είναι μη αγώγιμο. Τα ενυδατικά λάδια που χρησιμοποιούν για τα μωρά έχουν την ίδια ιδιότητα.

  5. Αυτό που περιγράφει ο SERGIO είναι… Δείτε και ένα άλλο παρόμοιο project: http://www.leetupload.com/tutorials/1337_fleet/

  6. @SERGIO: Χμμ.. τόση δουλειά έκαναν με το mineral water? Μου ακούγεται σωστή η εξήγηση αλλά υπερβολικός ο κόπος τους.. μπορεί βέβαια.

  7. ante re me tis ceyties tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Έχω κάνει ντους, στην παραλία πέρισι, με το τηλέφωνο στην τσέπη του μαγιό. Και μέχρι σήμερα δουλεύει!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons