Κόκκινο Nokia N95

by Stefanos Kofopoulos • On 15-01-2008 • AT 3:37 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Nokia N95 red at CES 2008

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη στο κομμάτι του hardware αλλά όπως και να το κάνουμε ένα κόκκινο Nokia N95 ξεχωρίζει στο πλήθος από το ασημένιο αδερφάκι του και το μαύρο ξαδερφάκι των 8GB. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες για $599. Αν η μαμά εταιρεία ακολουθήσει την παράδοση, οι Ευρωπαίοι θα δουν πρώτοι το νέο χρωματάκι αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε μέχρι να δούμε επίσημη ανακοίνωση για αυτή την πλευρά του Ατλαντικού. Μην ξεχνάμε ότι τα καλά παιδιά του engadget είδαν το κόκκινο N95 στην CES 2008.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. @Titanas
  Η μόνη μου απογοήτευση (μόνιμη με τη Νοκια σαυτόν τον τομέα) είναι και πάλι η ποιότητα των πλαστικών! Είχα 2 μήνες το iPhone και κυριολεκτικά όταν το έδωσα ήταν σε κατάσταση out of the box! Παρά την συχνή χρήση και το μέσα έξω στην τσέπη! Το Ν95 8GB δείχνει τα σημάδια της χρήσης πιο γρήγορα παρόλο που το προσέχω (όσο μπορώ, γιατί περί κινητού πρόκειται!)

 2. @Καρντάσι:
  Δυστυχώς έτσι είναι τα ΝΟΚΙΑ!
  Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου BlackBerry 8310. Στα πλαστικά του είναι πολύ ευαίσθητο(παρόλο που το έχω όλη την ώρα στο holster), αλλά παράλληλα είναι και πολύ όμορφο!

  Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα βλέπω ότι έχει άλλη θέση το φλάς στην κάμερα και λέει και “Ν series” κάτω απο το ΝΟΚΙΑ

 3. Σε σχέση με το μαύρο είναι ακριβώς τα ίδια κινητά!

  Άστα να πάνε, ευτυχώς στο eBay οι προσόψεις πωλούνται με το κιλό! Αν και ποτέ δεν έχω προλάβει να μπω στη διαδικασία να τις αλλάξω γιατί το κινητό το ξεφορτώνομαι πιο νωρίς! :D

Top

Show Buttons
Hide Buttons