Η Nokia λέει επίσημα όχι σε MeeGo και N900

by Stefanos Kofopoulos • On 25-05-2010 • AT 7:28 pm • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

no nokia n900 meego

Nokia doesn’t have plans for a full scale commercial MeeGo upgrade on the Nokia N900. The reason? It’s really about ensuring that you have the best possible experience designed for the features on your Nokia N900 device

Μαζί με την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του Maemo 5 PR1.2 σήμερα το πρωϊ ανακοινώθηκε και κάτι άλλο που ίσως απογοητεύσει μερικούς. Τι και αν το N900 είναι η συσκευή στην οποία χτίζεται το MeeGo αυτή την στιγμή; Η Nokia δεν έχει σκοπό να το κυκλοφορήσει, τουλάχιστον όχι επίσημα (με την έννοια της εμπορικής διάθεση κινητών με MeeGo) σαν update του Maemo. Φταίει άραγε η συνεργασία με την Intel και το γεγονός ότι το N900 έχει επεξεργαστή από το αντίπαλο στρατόπεδο της ARM; Δεν θα μάθουμε ποτέ. Το σίγουρο είναι ότι το N900 θα τρέχει MeeGo μαζί με Maemo 5 μέχρι το τέλος του μήνα όσο πιο επίσημα και ανεπίσημα γίνεται.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το θεωρώ φυσικό. Θα βγάλουν συσκευή με δυνατότερο hardware. Επίσης, το Ν900 έχει κάνει τον κύκλο του (εννοώ commercially).

  • Ακόμα έχει ψωμί το N900 αλλά μάλλον θέλουν να ξεφύγουν από αυτό.. εννοώ την resistive οθόνη κλπ

 2. Tha kikloforisi telika to n 910 me meego ?

  • Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για νέα συσκευή. Λογικά τον Σεπτέμβριο, όπως και με το N900.

 3. μας απογοήτευσε η νόκια.Μας κρεμάει κατα κάποιο τρόπο.Όπως λέμε τα καλά να λέμε και τα κακά για να μην καταντήσουμε και μείς σαν τα γνωστά-fan boys που κοροιδεύουμε.Φοβερή συσκευή το Ν900,απεριόριστες δυνατότητες αλλά όταν το πήραμε πιστεύαμε σε περισσότερη υποστήριξη και απο την ίδια τη νόκια.Και περιμέναμε και το ολοκληρωμένο maemo 6 μετά μας είπαν για meego αλλά εμείς στην απ’έξω

  • Νομίζω ήταν λογικό να μην βγει σαν αναβάθμιση νέο λειτουργικό για κάποια συσκευή, τουλάχιστον έτσι όπως μας έχει συνηθίσει η Nokia. Σίγουρα θα κυκλοφορήσει για το N900, αλλά απ’ το team του MeeGo. Αν τηρήσουν το timeline, αυτή την βδομάδα θα το δούμε να τρέχει στα N900 μας.

 4. μόλις προσγειώθηκε το update σε μένα.Δυστυχώς πνίγομαι στις δουλειές και μάλλον θα το βάλω το βράδυ.Όποιος το βάλει ας μας πεί εντυπώσεις.Giannoug περιμένουμε θεματάκια αυτές τις μέρες.
  Και μία ερώτηση:τί χώρο χρειάζεται αυτό;

  • Εγώ το πέρασα χθες με flashing. Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες βέβαια, αλλά το πρώτο που πρόσεξα ήταν ότι έφαγε όλη την μπαταρία σε λιγότερο από 12 ώρες. Από full charge μέχρι να θέλει φόρτιση. Μου έκανε και κάποια κολληματάκια αλλά σήμερα φαίνεται εντάξει.

Top

Show Buttons
Hide Buttons