Nokia N900 dual boot με Maemo και MeeGo, οδηγίες βήμα προς βήμα

by Stefanos Kofopoulos • On 27-10-2010 • AT 4:09 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Nokia N900 hands on φωτογραφίες

Με το Maemo 5 PR1.3 το Nokia N900 μπορεί να παίξει σε dual boot με Maemo και MeeGo. Βασικά αυτό που προσφέρει το Maemo 5 PR1.3 είναι η χρήση ενός άλλου kernel για την εκκίνηση του συστήματος, kernel που μπορεί να είναι οτιδήποτε μέχρι MeeGo. Επειδή αρκετοί έδειξαν ενδιαφέρον και άλλοι τόσοι είναι αυτοί που θέλουν να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα με hacking στο Nokia N900, τα καλά παιδιά από το MeeGo Wiki σας καθοδηγούν βήμα – βήμα για την εγκατάσταση του dual boot με Maemo και MeeGo μέσα από το άρθρο ARM/N900/Install/U-Boot from scratch.

“This page describes how to create a MeeGo installation suitable for dual-booting with Maemo on the Nokia N900, using u-boot. Currently this process is the only way to dual-boot on the device without requiring another computer. It is not very user friendly and is only provided as a stop-gap until packaged Maemo software replaces it. Users follow these instructions at their own risk“.

Αν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, καλή τύχη με το ARM/N900/Install/U-Boot from scratch σε Nokia N900 dual boot με Maemo και MeeGo.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. It is not very user friendly-Users follow these instructions at their own risk

    θα περιμένω λίγο να γίνει user friendly και να μήν είναι μόνο my own risk

    θα αφήσω ανθρώπους σαν τον giannoug να χαράξουν το δρόμο και θα ακολουθήσω

  2. Το MeeGo μπορει να εγκατασταθει και σε αλλο κινιτο με Intel ARM CPU???

Top

Show Buttons
Hide Buttons