Το Nokia N900 δείχνει τα δόντια του σε 3D

by Stefanos Kofopoulos • On 12-10-2009 • AT 11:54 am • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Nokia N900 hands on φωτογραφίες

Δεν είναι μυστικό ότι το Nokia N900 εκτός από βαρβάτη CPU κουβαλάει την ίδια CPU που έχει το iPhone 3GS και το Palm Pre. Ο λόγος για το PowerVR SGX με υποστήριξη για OpenGL ES 2.0 και δυνατότητες που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Είναι ίσως η πρώτη φορά που N900 hardware accelerated game εμφανίζεται στο κοινό, δείχνοντας ότι η πλατφόρμα μπορεί να τα βγάλει πέρα τόσο καλά όσο και ο ανταγωνισμός του iPhone. Ίσως και λίγο καλύτερα, αφού η CPU του N900 τρέχει στα 600MHz.

Τα γραφικά μου θυμίζουν Donkey Kong στην ωριμότητα του. Αυτό μαζί με την φορητότητα και ένα σωρό ηλεκτρονικά όπως acceletometer, GPS, WiFi, Bluetooth και HSDPA μπορούν να μετατρέψουν το N900 σε πλατφόρμα gaming από κάθε σημείο με σήμα από δορυφόρο και πρόσβαση σε δεδομένα μέσω 3G ή WiFi. Όλα αυτά στην οθόνη 3.5″ και όχι με το TV out ενεργοποιημένο γιατί τότε πάμε σε άλλη κατηγορία.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ενδιαφέρον το λειτουργικό του!

    • Στα μενού είναι κλασσικό Maemo. Αυτό που έχει αλλάξει βέβαια είναι τα σωθικά του με την έκδοση 5. Το ενδιαφέρον όμως είναι ο συνδυασμός hardware και software για να βγουν τα 3D γραφικά και ό,τι μπορεί να κάνει το N900. Βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Top

Show Buttons
Hide Buttons