Το πρώτο cooked ROM για Nokia N8, άπειρα mod για τα 12 megapixel

by Stefanos Kofopoulos • On 14-12-2010 • AT 10:45 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Nokia N8 custom rom H2O

Κάποιοι δεν αντέχουν να περιμένουν την Nokia να βγάλει νέο firmware update, ναι αυτό με τον βελτιωμένο browser, και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Η αρχή έγινε λίγους μήνες πριν και σήμερα το πρώτο custom rom για το Nokia N8 είναι πλέον γεγονός. Αρκετά νέα mod, tweaks και custom theme για την περίσταση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του firmware αυτού. Πιο συγκεκριμένα, περιέχει τα γνωστά mod για 30fps 720p HD video, ασυμπίεστες φωτογραφίες και συνεχές autofocus ενώ ακόμη θα βρείτε αρκετά tweak που κάνουν το σύστημα γρηγορότερο και προσθέτουν κάποιες έξτρα δυνατότητες στο λειτουργικό. Πλήρες changelog, λίστα με όλες τις αλλαγές και φυσικά download link με οδηγίες θα βρείτε στο site του δημιουργού. Αλήθεια, πιστεύετε ότι το Nokia N8 χρειάζεται custom firmware ή απλά είναι μια συνήθεια από τα προηγούμενα Nokia smartphone που πρέπει να συνεχιστεί;

Διαβάστε το αναλυτικό review για το Nokia N8, δείτε φωτογραφίες από την κάμερα των 12 megapixel και παρακολουθήστε το unboxing του Nokia N8 με Ελληνικό Symbian, τα καλώδια USB και HDMI κλπ.

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Καλησπέρα,
  Πιστεύω θα ήταν καλό να γίνει μια σύγκριση μεταξύ του Nokia N8 και του HTC Desire..
  Είμαι κάπως συχυσμένος..
  Αν το Nokia N8 είχε android τότε θα το είχα στη τσέπη.. αλλά αυτό το Symbian με προβληματίζει αφάνταστα!!
  Απο την άλλη το Desire έχει μια μέτρια σχετικά με το N8 κάμερα και προβληματίζει επίσης αφού θέλω τουλάχιστον 8..

  Ποια η γνώμη σας;

  Ερώτηση: Το symbian όσον αφορά την επεκτασιμότητα πως πάει; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ξανά (Βασικά το δούλεψα για κανένα 20λεπτο αλλά δεν καταλαβαίνεις και πολλά)

Top

Show Buttons
Hide Buttons