Το Nokia Lumia 920 θα γίνει το πρώτο 4G LTE στην Αγγλία

by Stefanos Kofopoulos • On 11-09-2012 • AT 1:56 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Nokia Lumia 920 θα γίνει το πρώτο 4G LTE στην Αγγλία

Κρατήστε μικρό καλάθι αν και όλα δείχνουν ότι το Nokia Lumia 920 θα αποκτήσει πολύ σύντομα τον τίτλο του πρώτου 4G LTE κινητού στην Αγγλία. Φήμες θέλουν την Nokia να συμφωνεί με την Everything Everywhere για την αποκλειστική διάθεση του Lumia 920 στην Αγγλία και μάλιστα σε δίκτυα 4G LTE. Η Everything Everywhere είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Μεγάλη Βρετανία με 27 εκατομμύρια πελάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της εταιρείας μέσα από τα brands της Orange και της T-Mobile.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Αγγλία κάποια στιγμή τον Νοέμβριο θα υποδεχθεί το Nokia Lumia 920 σε ταχύτητες 4G LTE εκτός και αν η Apple με το φημολογούμενο iPhone 5 και τις δυνατότητες για LTE κλέψει την παράσταση. Οι Φινλανδοί φαίνεται ότι ακολουθούν την τακτική που εφάρμοσαν στην Αμερική με την αποκλειστική συνεργασία με την AT&T για την διάθεση του Lumia 900. Τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης και της Αγγλία να γνωρίσει το πραγματικό Windows Phone 8 κινητό, όπως το χαρακτηρίζει ο Stephen Elopr, μέσα από μια αποκλειστική συνεργία με την Everything Everywhere. Αν η Nokia κερδίσει το στοίχημα μένει να το δούμε μέχρι τις αρχές του 2013.

Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία Nokia και Everything Everywhere που ίσως κυκλοφορήσει και σήμερα, μία μέρα πριν από το Apple iPhone 5 event για ευνόητους λόγους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. πολυ καλη κινηση…..

Top

Show Buttons
Hide Buttons