Το νέο διαφημιστικό του Nokia Lumia 1020 εναντίον iPad, iPhone 5 και Samsung Galaxy S4

by Stefanos Kofopoulos • On 23-08-2013 • AT 1:33 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Το νέο διαφημιστικό του Nokia Lumia 1020 εναντίον iPad, iPhone 5 και Samsung Galaxy S4

Η Nokia έχει χιούμορ και το βγάζει στα διαφημιστικά video του Lumia 1020. Αυτή την φορά τα 41 megapixel και το νέο είδος zoom ανταγωνίζονται το iPad, το iPhone 5 και φυσικά το Samsung Galaxy S4.

Η ιδέα είναι απλή. Με το Nokia Lumia 1020 μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες που αργότερα θα επεξεργαστής και θα κάνεις zoom εκεί ακριβώς που θέλεις. Τα 41 megapixel της κάμερας του Lumia 1020 επιτρέπουν ακριβώς αυτό, κάτι που ούτε το iPad, ούτε το iPhone 5, ούτε το Samsung Galaxy S4 μπορεί να πετύχει.

Nokia Lumia 1020 41 megapixel Zoom Reinvented

Έχει ενδιαφέρον ότι στο video η Nokia τοποθετεί το iPad δίπλα από το iPhone 5 και το Samsung Galaxy S4. Οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν αλλάξει πλέον και τα smartphones δεν είναι τα μόνα μέσα που χρησιμοποιούνται για φωτογραφία και βίντεο. Ενδιαφέρουσα επίσης είναι η εμμονή της Nokia να “ξεχνάει” ανταγωνιστικά smartphones όπως για παράδειγμα το HTC One με την UltraPixel κάμερα.

Οι ατάκες κατά την διάρκεια του βίντεο στοχεύουν στα κατά καιρούς νέα για το iPhone, όπως για παράδειγμα ότι καθημερινά βγαίνουν περισσότερες φωτογραφίες με το iPhone 5 παρά με οποιαδήποτε άλλη κάμερα. Αλλά και στα νέα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S4 όπως drama shot.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχαχα απίστευτη!!!!!

  2. διασκεδαστική.
    Το zoom είναι όντως τόσο καλό;

    • ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 808 PURE VIEW KAI ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΜΕ ΤΑ 41ΜΡ.

  3. tέλειο απλά! μπράβο!

  4. Θα νόμιζε κανείς οτι θα έβαζαν μυαλό μετά το σκάνδαλο απάτης του OIS. Ευτυχώς ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και το αποδεικνύει με τις πωλήσεις που κάνουν άλλοι σοβαρότεροι από την Νόκια, κατασκευαστές κινητών.

Top

Show Buttons
Hide Buttons