Η Carl Zeiss γίνεται Zeiss για το Nokia EOS ή αλλιώς Lumia 1020 ZOOM

by Stefanos Kofopoulos • On 01-07-2013 • AT 2:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Carl Zeiss γίνεται Zeiss για το Nokia EOS ή αλλιώς Lumia 1020

Όλα αλλάζουν, ακόμα και η Γερμανική εταιρεία κατασκευής φακών Carl Zeiss η οποία αποφάσισε ότι πλέον θα λέγεται απλά Zeiss. Οι Γερμανοί έχουν κάθε λόγο να ακολουθήσουν διαφορετική στρατηγική και marketing με σύμμαχο την Nokia.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, το πρώτο smartphone με οπτικά μέρη Zeiss θα είναι το νέο Nokia EOS με την κάμερα των 41 megapixel. Υποτίθεται ότι το πραγματικό όνομα του smartphone θα είναι nokia Lumia 1020 αλλά αυτό μένει να το δούμε. Γιατί μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ο συνδυασμός Windows Phone 8 με κάμερα PureView 41 megapixel παρά οτιδήποτε άλλο.

Η Nokia έχει προγραμματίσει ειδικό event για τις 11 Ιουλίου 2013, για να παρουσιάσει το πιο εντυπωσιακό φωτογραφικό smartphone και φυσικά η Zeiss θα είναι εκεί για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για το δικό της rebrand. Δεν συναντάς πολλές φορές smartphone με κάμερα 41 megapixel και σύγχρονο λειτουργικό όπως τα Windows Phone 8.

Η μετάδοση της παρουσίασης του Nokia EOS θα γίνει LIVE και σύμφωνα με την Nokia έχουμε 41 εκατομμύρια καλούς λόγους για να περιμένουμε την 11η Ιουλίου. Όσα και τα 41 megapixel της κάμερας. Προς το παρόν μπορείς να δεις τις leaked φωτογραφίες του Nokia EOS εδώ αλλά και βίντεο με την λειτουργία της PureView κάμερας.

Φημολογείται ότι το όνομα του νέου smartphone μπορεί να είναι Nokia 909 αντί για Nokia Lumia 1020.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons