Η Nokia απολύει 450, αλλάζει online στρατηγική

by Stefanos Kofopoulos • On 28-04-2009 • AT 9:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Nokia E71 in black and white photo

Η Nokia αλλάζει online στρατηγική και ανακοινώνει ότι θα χρησιμοποιήσει περισσότερο λύσεις από τρίτους για να δημιουργήσει “ευκαιρίες και καλύτερη εμπειρία” για τους χρήστες. Παράλληλα θα μειώσει τις προσπάθειες εσωτερικά και θα μεταφέρει όλα τα mobile games στο Ovi Store.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: “In addition, Nokia will add a variety of third party partners, such as other image and social networking sites, to the image capture and sharing features on its devices. This move is aimed at enhancing the Nokia device experience for those customers who actively use third party services”.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η εμμονή με το Ovi και η προσπάθεια να μεταφερθούν τα πάντα εκεί την ίδια ώρα που η πλειοψηφία χρησιμοποιεί άλλες υπηρεσίες για βίντεο, φωτογραφίες κλπ, φτάνει σε ένα τέλος. Δεν συμπάθησα το Ovi ποτέ και χαίρομαι που η Nokia αντιλαμβάνεται ότι οι χρήστες αγαπάνε περισσότερο το Flickr και το YouTube.

Δυστυχώς οι αλλαγές στα Services μαζί με “streamline” διαδικασίες σε IT και Compatibility & Industry Collaboration / Corporate Development Office unit έρχονται με 450 επιπλέον απολύσεις σε όλο τον κόσμο. Να θυμίσω ότι η Nokia πρόσφατα ανακοίνωσε 90% πτώση κερδών, αντιμετωπίζοντας σκληρό ανταγωνισμό στην παγκόσμια αγορά των smartphones.

[photo via aresjoberg]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons