Η Nokia επεκτείνεται στην Κίνα με συμφωνία στην China Mobile

by Stefanos Kofopoulos • On 10-12-2012 • AT 5:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Nokia επεκτείνεται στην Κίνα με συμφωνία στην China Mobile

Η Nokia ανοίγεται και μάλιστα στην μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του πλανήτη. Οι Φινλανδοί τα βρήκαν με την China Mobile και ετοιμάζουν να γεμίζουν την Κινεζική αγορά με όσο το δυνατόν περισσότερα Lumia γίνεται. Η συνεργασία έχει μέλλον αλλά και προβλήματα να ξεπεράσει.

Η China Mobile είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του πλανήτη αλλά το δίκτυο της βασίζεται κυρίως σε 2G τεχνολογία. Η Nokia έχει θέλει να πουλήσει όσο το δυνατόν περισσότερο Nokia Lumia με Windows Phone αλλά όχι μόνο. Η αγορά είναι τόσο μεγάλη που θα δώσει την δυνατότητα στους Φινλανδούς να πουλήσουν αλλά και να επαναπροσδιορίσουν την εικόνα της Nokia στην Ασία.

Η China Mobile μπορεί να απορροφήσει τα feature phones με τα smartphones με το Symbian αλλά και τα ακριβότερα και καλύτερα Lumia με Windows Phone 8. Για την Nokia η συμφωνία είναι τόσο σημαντική που ούτε η Apple δεν μπόρεσε να τα βρει με την China Mobile για να πουλήσει το iPhone 5 στις περιοχές με 3G κάλυψη.

Μέχρι να δούμε τις πωλήσεις του Nokia Lumia 920T στην Κίνα και πως τα 700 εκατομμύρια συνδρομητών της China Mobile θα ανταποκριθούν. Το Lumia 920T είναι το Nokia Lumia 920 στημένο για τις ανάγκες της China Mobile.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons