Το Nokia C7 επιβεβαιώθηκε, Nokia N9 με MeeGo στην συνέχεια;

by Stefanos Kofopoulos • On 11-06-2010 • AT 12:35 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

nokia n9 roadmap

Κάποιος είχε πολύ χρόνο στο photoshop ή την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία το roadmap της Nokia για τους επόμενους μήνες. Το Nokia C7 που είδαμε εχθές επιβεβαιώνει την ύπαρξη του ενώ τα περισσότερα από τα κινητά που υπάρχουν στο roadmap έχουν κυκλοφορήσει. Παράλληλα εμφανίζεται το Nokia N9 που πιθανολογείται ότι θα έχει MeeGo ενώ στην ουρά μπαίνει και μια σειρά από νέα κινητά με κωδικό S.

Το Nokia N9 λόγω ονόματος φαίνεται σαν αντικαταστάτης του Nokia N900 με Maemo αλλά θεωρώ ότι θα είναι ένα βελτιωμένο στα σημεία N8 που όλοι ήδη γνωρίζουμε. Πιο πιθανή είναι η δημιουργία του Nokia S series με MeeGo παρά το forking στο N series branch. Εκτός και αν τα S είναι μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν με άλλο όνομα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η σειρά S θα είναι κυρίως κινητά limited edition ή luxury, όπως το 8800 Sapphire Arte και το 8600 Luna. Κινητά δηλαδή που μόνο η Lady Gaga ή κάποιος συλλέκτης θα ήθελε.

  • Ενδιαφέρον.. άρα μένουμε στο Nokia N9 και MeeGo σενάριο

 2. Συμφωνώ με τη θέση του giannoug. Παρ’όλα αυτά, αν κάποια S Series έχουν τρελό σχέδιο σε λογική τιμή θα μπορούσαν να αποτελούν και κινητά για κοινούς θνητούς. Στο κάτω κάτω η Gaga (που είναι γκαγκά!) μπορεί να χτυπήσει κι ένα Vertu. Πάλι Nokia παίρνει. :)

  Μακάρι η S Series λοιπόν να αποτελέσει μια μικρή σειρά πειραματικών συσκευών με όλα τα καλούδια. S = Super. Τυχαίο; Δε νομίζω… :p

 3. Θα μπορούσε: S = Super = Special = Seductive.

  Σύγκριση ως pestaola.gr μεταξύ Ν900 με iPhone έχετε κάνει;

  Διότι:
  Ν900 = 50900 = 14
  iphone = εγω-φωνο = 2228 = 14

  Τυχαίο; Δε νομίζω..

  • Χαχαχ! :p

   Το είχε πει ο αριθμολόγος αλλά κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Τυχαίο; Δε νομίζω…

Top

Show Buttons
Hide Buttons