Το Nokia 9 έρχεται με Snapdragon 845 και την «καλύτερη κάμερα»

by George Polyzos • On 08-03-2018 • AT 12:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress η HMD προχώρησε στην παρουσίαση μίας σειράς νέων συσκευών, ενώ φαίνεται ότι πολύ κοντά είναι και η παρουσίαση των επόμενων ναυαρχίδων του Nokia brand.

Αφού προηγήθηκαν τα Nokia 8110 4G, Nokia 7 Plus και Nokia 8 Sirocco η ιστοσελίδα NokiaPowerUser υποστηρίζει ότι θα ακολουθήσουν σύντομα τα Nokia 8 Pro και Nokia 9, τα οποία θα διαθέτουν την πλατφόρμα Snapdragon 845 της Qualcomm.

Ειδικότερα για το Nokia 9, που θεωρείται ότι θα αποτελεί την κορυφαία συσκευή της εταιρείας για το 2018, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα διαθέτει την «καλύτερη κάμερα στην κατηγορία του». Μάλιστα, αναφέρεται ότι το Nokia 9 θα έχει ακόμη καλύτερη κάμερα και από το Nokia 8 Pro, το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει σύστημα κάμερας που θα αποτελείται από πέντε φακούς.

Επιπρόσθετα, έντονη είναι η φήμη ότι το Nokia 9 θα διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος ενσωματωμένο στην οθόνη, ενώ η διάσταση της οθόνης θα είναι μεγαλύτερη από την διάσταση της οθόνης του 8 Pro.

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το μόνο σημείο που αναμένεται να είναι «σίγουρο» είναι ότι το Nokia 9 θα είναι ένα ακριβό smartphone με τιμή που θα συγκρίνεται με αυτή του Samsung Galaxy S9+. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα το Nokia 8 Pro ενδέχεται να παρουσιαστεί εντός του καλοκαιριού ενώ το Nokia 9 αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ίσως κατά της διάρκεια της έκθεσης IFA.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons