Ταχιδεύοντας με ρούχα χωρίς τσαλάκωμα

by Stefanos Kofopoulos • On 07-10-2008 • AT 12:58 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

bundle wrapping

Τα καλά παιδιά στο Lifehacker παρουσιάζουν 10 τρόπους για να είσαι στην τρίχα αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία και είναι πολύ εύκολο (εκτός από το κόλπο με την πούδρα και τα μαλλιά) είναι ο τρόπος που διπλώνεις τα ρούχα για ταξίδι.

Αν έχετε υπομονή δοκιμάζετε τον Ιαπωνικό τρόπο για τα διπλώνετε ρούχα – για μένα η λύση δεν είναι χρήσιμη για ταξίδι γιατί μετά απαιτείται και το ρολό t-shirt. Έξυπνη λύση για τους business light travelers είναι ο συνδυασμός παντελονιού, 2 πουκάμισων, κάλτσες και εσώρουχα όπως ακριβώς φαίνεται στην φωτογραφία. Μπορείτε βέβαια να ρωτήσετε και την διπλανή ντυμένη στην τρίχα κοπέλα του bar που ταξιδεύει στο ίδιο group και μοιάζει σαν να βγήκε από το καθαριστήριο. Η απάντηση συνήθως είναι “έχω φέρει σίδερο μαζί μου” ή “μα τα κάνεις rolls και μετά τα σιδερώνεις με το σίδερο από την ντουλάπα του ξενοδοχείου”.

Μην ξεχάσετε και το δίπλωμα σε χοντρά και σκληρά ρούχα και φυσικά την τοποθέτηση με τέτοιο τρόπο ώστε αν η βαλίτσα αναποδογυρίσει κατά την μεταφορά, βαριά αντικείμενα δεν θα πλακώσουν / πιέσουν τα ρούχα ώστε να τα τσαλακώσουν

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. mmmm interesting…8a to try!

Top

Show Buttons
Hide Buttons