Ξεχάστε νέα Windows Phone 8.1 smartphones στο Mobile World Congress 2014

by Stefanos Kofopoulos • On 19-02-2014 • AT 2:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ξεχάστε νέα Windows Phone 8.1 smartphones στο Mobile World Congress 2014

Η Microsoft και τα Windows Phone δεν θα έχουν αισθητή παρουσία στο Mobile World Congress 2014. Η εταιρεία έχει τα δικά της σχέδια για το μέλλον των Windows στα smartphones.

Μακρυά από τον πολύ κόσμο και σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον σχεδιάζει να αποκαλύψει τα σχέδια και το όραμα για τα νέα Windows Phone 8.1 η Microsoft. Το Mobile World Congress 2014 θα είναι απλά μια ευκαιρία για την εταιρεία να “πειράξει” τον τύπο χωρίς όμως να αποκαλύψει τα σχέδια για το μέλλον. Μην περιμένετε νέα Windows Phone smartphones από την Nokia, ούτε άλλες εταιρείες. Όλα τα νέα μοντέλα θα ανακοινωθούν και θα παρουσιαστούν μαζί με τα Windows Phone 8.1 κατά την διάρκεια του Build 14 τον Απρίλιο 2014. Τότε η Microsoft θα έχει ολοκληρώσει την εξαγορά της Nokia και θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα νέο smartphone με απόλυτο έλεγχο στο hardware (Nokia Lumia) αλλά και το software (Windows Phone 8.1).

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο 2014, γιατί ήδη ξέρουμε πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές των Windows Phone 8.1. Προφανώς τίποτα δεν είναι επίσημο και τα πάντα μπορεί να αλλάξουν μέχρι να ακούσουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Microsoft και τον νέο CEO της εταιρείας, Satya Nadella.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons