Μην κλέβετε DVD από περίπτερα

by Stefanos Kofopoulos • On 05-07-2006 • AT 11:30 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

no more thieves in periptero

Εάν σε πάρω χαμπάρι να κλέβεις DVD μέσα από τα περιοδικά θα σε κάνω τούμπανο στο ξύλο και από τα μαλλιά κάτω στην αστυνομία. Φτάνει πια το κλέψιμο φτωχοαπατεώνες!!! Που θα πάει εγώ θα γελάσω στο τέλος. Αυτό είναι Σι

Μην κλέβετε DVD από περίπτερα!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εγώ έχω να σχολιάσω το μη γόνιμο της προειδοποίησης, που δείχνει τα σαφώς εγωιστικά κίνητρα του γράψαντα: απαγορεύει την κλοπή των DVD από τα περιοδικά (του περιπτέρου ή ψιλικατζίδικου), αλλά δεν κατευθύνει τον υποψήφιο εγκληματία προς άλλους προορισμούς (πχ παραπλήσιο πρακτορείο αθηναϊκού τύπου) από όπου θα μπορεί να κλέψει το δισκάκι με την ποιοτική ταινία χωρίς φόβο αντιποίνων. Ο ΥΕ θα αγχωθεί, θα νιώσει χαμένος, ανήμπορος και απόβλητος, και με την πρώτη ευκαιρία (περαστική διαδήλωση) θα αρχίσει να σπάει αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακή προσβολή ο πατέρας του καθώς θα βλέπει το γιο του φάτσα κάρτα στο Star (ο ΥΕ ως ΠΔ (περιστασιακός διαδηλωτής) δεν φρόντισε να κλέψει και μια κουκούλα πρώτα).

  Ο ΕΕ (έμπειρος εγκληματίας) από την άλλη, θα κλέψει τα DVD και θα πάρει και το προειδοποιητικό σημείωμα για να το δείχνει στους φίλους του ως ενθύμιο, αφού όμως ο ΕΦ (ερασιτέχνης φωτογράφους) φωτογραφίσει το σημείωμα για να το στείλει μέσω email στους φίλους του, από όπου και το τσίμπησε ο ΕB (ευρηματικός blogger) για να το κάνει άρθρο και να προωθήσει πλέον το link στους υπόλοιπους φίλους.

  Ως ΕB και εγώ σας αφήνω γιατί σπεύδω να κατεβάσω από τον file server της εταιρίας μου τα ~7 GiB ατάτσμεντς που έχω εναποθέσει για να αξιοποιήσω το RAID 5 που πεισματικά δε γεμίζει με προσφορές, εγχειρίδια και πίνακες αξιολόγησης.

 2. Επίσης, στο τέλος να συμπληρώσω: «Αυτό είναι σίγουρο!!!»

 3. hahahahaahah

  poli kalo post…!!!!

  ZITO H ELLADARA MOU!!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons