Ξεχάστε Gmail και Google Drive σε Windows 8 και Windows Phone 8, οι χρήστες είναι λίγοι

by Stefanos Kofopoulos • On 13-12-2012 • AT 4:23 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Ξεχάστε Gmail και Google Drive σε Windows 8 και Windows Phone 8, οι χρήστες είναι λίγοι

Γροθιά στο στομάχι της Microsoft για τα Windows Phone 8 από το Google. Πολύ απλά η εταιρεία του Larry Page λέει ότι δεν πρόκειται να φτιάξει εφαρμογές για Windows 8 και για Windows Phone 8 γιατί προς το παρόν η βάση χρηστών δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε το Google να επενδύσει.

Ναι, είναι τόσο απλός, ξεκάθαρος και σκληρός ο λόγος που το Google δεν ασχολείται με τα ολοκαίνουρια Windows 8 και τα Windows Phone 8. Προς το παρόν το κοινό είναι περιορισμένο και άρα δεν έχει ενδιαφέρον για το Google να επενδύσει χρόνο και χρήμα για να φτιάξει εφαρμογές όπως το Gmail και το Google Drive για Windows 8 και Windows Phone 8.

“We have no plans to build out Windows apps. We are very careful about where we invest and will go where the users are but they are not on Windows Phone or Windows 8” . Αυτή είναι δήλωση του Google Apps product management director Clay Bavor και δεν δέχεται καμία αμφισβήτηση για την ευθύτητα της.

Πως θα αντιδράσει η Microsoft και τι ακριβώς θα συμβεί όταν μάθουμε τα νούμερα των πωλήσεων των Nokia Lumia αλλά και HTC με Windows Phone 8 μένει να το δούμε. Τότε το Google ίσως ενδιαφερθεί γιατί ακόμα και τα 40 εκατομμύρια αδειών χρήσης Windows 8 σε ένα μήνα δεν είναι αρκετά καλό νούμερο.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. God bless you, Larry !!!
  Δεν θα παρουμε ουτε και εμεις…

 2. Οι σοβαρές υπηρεσίες όπως το skydrive είναι διαθέσιμες για windows, windows phone, android και ios… Ακόμα και για το symbian που οι εφαρμογές βγαίνουν με το σταγονόμετρο.
  Νομίζω οτι η γροθιά δεν είναι στο στομάχι της Microsoft αλλά στον ίδιο τους τον εαυτό αφου δεν είναι λίγες οι εναλακτικές και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον τομέα των cloud. Το gmail νομίζω οτι δουλεύει και απο το mail app που έχουν τα windows8. Και εν τέλει τα web apps κάνoυν τη δουλεία τους μια χαρά για μένα τουλάχιστον.

 3. windows 8 kai ta myala sta kagkela!!

 4. Η google δεν την παλεύει πια. Αν δεν ήταν το gmail θα είχε πάρει πόδι και το scholar

  Ας θυμίσει κάποιος στον Larry πως στο παρελθόν η εταιρεία δεν σχολίαζε κατά τέτοιο τρόπο τη μη πρόθεση για υποστήριξη. Αντιθέτως έλεγε πως σύντομα θα έφερνε την εμπειρία σε ακόμα περισσότερους χρήστες..

  Είναι φανερό πως φοβήθηκε για το android και το chrome os

 5. “40 εκατομμύρια αδειών χρήσης Windows 8 σε ένα μήνα δεν είναι αρκετά καλό νούμερο.”

  Οι άδειες αυτές είναι Windows 8 και όχι Windows 8 RT ή Windows Phone 8, άρα για αυτά τα υπάρχει Google Drive εφαρμογή (Οχί METRO UI φυσικά).

  Windows 8 RT ή Windows Phone 8 άδειες είανι πολύ λιγότερες

Top

Show Buttons
Hide Buttons