Η Nintendo θέλει το Wii U να τρέξει smartphone games

by Stefanos Kofopoulos • On 07-05-2013 • AT 12:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η Nintendo θέλει το Wii U να τρέξει smartphone games

Η Nintendo ετοιμάζεται να μεταμορφώσει το Wii U σε κονσόλα που μπορεί να τρέξει smartphone games. Οι Ιάπωνες θέλουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των gamers και να πουλήσουν περισσότερα Wii U με την βοήθεια παιχνιδιών για smartphones.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Nintendo θέλει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των gamers με παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για smartphones αλλά θα τρέξουν και στο Wii U GamePad. Το χειριστήριο του Wii U έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να χρησιμοποιεί σαν φορητή κονσόλα. Οθόνη αφής με διαγώνιο 6.2 ιντσών με αναλογία 16:9 όπως τα σύγχρονα smartphones, 2 αναλογικά sticks, D-pad, γυροσκόπιο, accelerometer και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά που χρησιμοποιούν τα σύγχρονα smartphones. Μην σαν φανεί περίεργο αν δούμε games όπως το Angry Birds στο Wii U.

Η μεταφορά smartphone games στο Wii U θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς developers να προωθήσουν την δουλειά τους ενώ οι μεγάλες εταιρείες θα ανακαλύψουν νέα ευκαιρίες. Για την Nintendo αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η νέα games θα προωθήσουν τις πωλήσεις του Wii U και θα διορθώσουν τα οικονομικά της εταιρείας που τελευταία αντιμετωπίζει προβλήματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Nintendo ετοιμάζει νέους τίτλους παιχνιδιών για το Nintendo 3DS, με το Pocket Monster να βρίσκεται ήδη στα σκαριά για κυκλοφορία τον Οκτώβριο και άλλους τίτλους να ακολουθούν το 2014.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons