Η EA αφήνει το Nintendo Wii U χωρίς games

by Stefanos Kofopoulos • On 17-05-2013 • AT 5:57 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Gaming

Η EA αφήνει το Nintendo Wii U χωρίς games

Τέλος εποχής για την σχέση Electronic Arts και Nintendo Wii U. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν ετοιμάζει τίτλους για την νέα κονσόλα της Nintendo και δεν έχει να ανακοινώσει κάτι νεότερο προς το παρόν.

Μετά από μια καλή αρχή με ένθερμη σχέση μεταξύ Nintendo και EA, οι δύο εταιρείες φαίνεται να διαλέγουν ξεχωριστούς δρόμους σε ό,τι αφορά τα νέα games για το Wii U. Πολλά έχουν αλλάξει από την E3 το 2011 όταν παρουσιάστηκε το Wii U για πρώτη φορά και η EA υποσχέθηκε να επενδύσει στην κονσόλα. Ο CEO της EA άλλαξε, οι πωλήσεις του Wii U δεν ακολουθούν ανοδική πορεία και κάπως έτσι τίτλοι από EA Sports και EA Games θα βρουν gamers σε άλλες κονσόλες.

Τα διαθέσιμα games της EA για το Wii U περιλαμβάνουν το Mass Effect 3, Need For Speed Most Wanted, Madden, FIFA χωρίς όμως την μεγάλη επιτυχία Dead Space 3 για το 2013 που τελικά δεν μεταφέρθηκε στο Nintendo Wii U. Χωρίς την υποστήριξη της ΕΑ είναι πιθανό οι πωλήσεις του Wii U να υποχωρήσουν ακόμα περισσότερο, αφού η εταιρεία θεωρείται κολοσσός στην βιομηχανία των games και κάθε κίνηση της σηματοδοτεί επιτυχία για την πλατφόρμα και κονσόλα ή μειωμένη επιτυχία.

Το μέλλον του Wii U θα κριθεί πολύ σύντομα από τους gamers και τις κινήσεις της Nintendo που προσπαθεί να φέρει μέχρι και Android games στην κονσόλα ώστε να τονώσει το ενδιαφέρον των παιχτών. Το Wii U είναι ένα όμορφο, έξυπνο και δυνατό μηχάνημα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήρθε η εποχή που η nintendo θα περιοριστεί στο software άραγε;

  2. το wii u ποτέ δεν το κατάλαβα… φαίνεται τόσο πολύπλοκο και κουραστικό όσο περιττό… θα μπορούσε να κάνει μια λύση kinect-wii με το ασύρματο τηλεχειριστήριο και να αφήσει τις διπλές οθόνες… Δεν ξέρω πολλούς που να παίζουν και να παραχωρούν τη μεγάλη οθόνη για να παίξουν σε ένα psp ή που να έχουν ικανότητα να κοιτάνε σε 2 μεριές χώρια τα πλήκτρα

    • Έχει ενδιαφέρον για τους Ιάπωνες ίσως αλλά όχι για άλλους, πολύπλοκο πολύ πήγε να πιάσει το κύμα της δεύτερη οθόνης αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Το ίδιο πουλάνε τώρα Microsoft, Sony και Android

  3. Το συγκεκριμένο είναι καταδικασμένο να αποτύχει ποιος θα δώσει τα ευρώ για να πάρει ένα ταμπλετ με πανάκριβα παιχνίδια όταν μπορεί να πάρει ένα 7αρι με πολλά και δωρεαν παιχνίδια που μπαίνει στο ίντερνετ και μπορεί να έχει μέχρι και gps.,..

Top

Show Buttons
Hide Buttons