Τέλος εποχής για το Google Nexus 4, έρχεται το Nexus 5 smartphone με Android 4.4

by Stefanos Kofopoulos • On 17-09-2013 • AT 2:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τέλος εποχής για το Google Nexus 4, έρχεται το Nexus 5 smartphone με Android 4.4

Ήταν ωραία όσο κράτησε για το Nexus 4, το flagship device του Google για το 2012 και 2013. Κάποια στιγμή όλα τα ωραία πράγματα τελειώνουν και κάπως έτσι το Nexus 4 αποτελεί πλέον παρελθόν. Να είστε έτοιμοι για το Nexus 5.

Το Αμερικάνικο Google Play δείχνει ότι το Nexus 4 δεν έχει στοκ και σύμφωνα με τις πληροφορίες έτσι θα παραμείνει. Μετά από προσφορές και μείωση τιμών για το Nexus 4 8GB τώρα και το Nexus 4 16GB έχει εξαντληθεί. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το Google έχει ήδη έτοιμο το επόμενο smartphone, τον αντικαταστάτη του Nexus 4.

Ερχεται το Nexus 5 με Android 4.4 KitKat

Πρόκειται για το Nexus 5 που σύμφωνα με τις φήμες Google και LG έχουν αναπτύξει από κοινού και αναμένεται να παρουσιάσουν πολύ σύντομα. Πιθανότατα μέσα στον Σεπτέμβριο 2013 ή αρχές Οκτωβρίου 2013. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το νέο Nexus 5 έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε leaked photos και είναι έτοιμο να βγει στην αγορά μαζί με την ολοκαίνουρια έκδοση του Android 4.4 KitKat.

Οι συμπτώσεις είναι πολλές για να είναι τυχαίες. Αν θέλετε να αγοράσετε το Nexus 4 αυτή την περίοδο καλύτερα να περιμένετε εκτός και αν βρείτε κάποια εκπληκτική προσφορά. Το Nexus 5 θα είναι σημαντικά βελτιωμένο με νέα καλύτερα χαρακτηριστικά και επιδόσεις.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons