Έρχεται το Nexus 10 από την Asus, όχι την Samsung

by Stefanos Kofopoulos • On 09-08-2013 • AT 5:43 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Έρχεται το Nexus 10 από την Asus, όχι την Samsung

Το Google φαίνεται ότι απομακρύνεται λίγο ακόμα από την Samsung και επιλέγει την Asus για την κατασκευή του νέου Nexus 10 tablet. Όπως και με την αναβάθμιση του Nexus 7, το νέο μεγάλο Nexus 10 tablet θα κατασκευαστεί από την Asus.

Γιατί αυτή η στροφή από το Google παραμένει άγνωστο. Ειδικά μετά τις αναφορές για προετοιμασία του νέου Nexus 10 από την Samsung. Αν οι πηγές του geek.com αποδειχθούν σωστές, το νέο Nexus 10 από την Asus θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα 2013 στο Play Store.

Αν τελικά το νέο Nexus 10 κατασκευαστεί από την Asus το Google θα πρέπει να δικαιολογήσει την τιμή του tablet και την νέα οθόνη που θα χρησιμοποιηθεί. Η Samsung κατασκεύασε το πρώτο Nexus 10 με οθόνη ανάλυσης 2560 x 1600 pixels στα 300 ppi. Υποθέτουμε ότι το Google θα διατηρήσει την ανάλυση στην οθόνη του νέου Nexus 10 αλλά η Asus θα πρέπει να προμηθευθεί το νέο panel από κάπου, σε αντίθεση με την Samsung που μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα δικά της panels.

Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο, τότε θα μάθουμε περισσότερο για το νέο Nexus 10 και αν τελικά η Asus συνεχίζει τις εξαιρετικές σχέσεις που ξεκίνησαν με το Nexus 7, συνεχίστηκαν με το νέο μοντέλο Nexus 7 και πιθανότατα θα συνεχίσουν με το νέο Nexus 10 και το Android 4.3.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τουλάχιστον έτσι αυξάνουν οι πιθανότητες να είναι φτηνότερο σε σχέση με αν το έβγαζε η κομπλεξικιά η Samsung

Top

Show Buttons
Hide Buttons