Η επόμενη μέρα σε όλα τα κόμματα

by Stefanos Kofopoulos • On 03-10-2007 • AT 2:49 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

next day parties in greece

Η επόμενη μέρα βρίσκει τα κόμματα του ελληνικού κοινοβολίου προβληματισμένα. Δεν είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ με τις εσωτερικές διαδικασίες αλλά και η Νέα Δημοκρατία που έπιασε αμέσως δουλειά, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ που θα αρχίσουν να τρέχουν και δεν θα φτάνουν σε λίγο καιρό και φυσικά το ΛΑΟΣ που κινείται σε δικό του mode.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αξίζει θερμά συγχαρητηρια η κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της χώρας που καταφέρνει από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ να διατηρεί σε καθεστώς διάλυσης την Ελλάδα.Η εγρήγορση της κυβέρνησης ήταν πριν τις εκλογές πως θα βολέψουν/εξασφαλίσουν τα
    παιδιά/ανήψια/ξαδέλφια των πολτικών τους στην περίπτωση που δεν εκλεγούν, και τώρα να διατηρούν σε καθεστώς ομηρίας στις περισσότερες υπηρεσίες/υπουργεία της χώρας, όσους δουλεύουν μεν, δεν έχουν όμως πολιτική στήριξη..Καταπληκτικό..Επειδή έχω δυο παιδιά (εκ των οποίων το ένα στις επόμενες εκλογές ψηφίζει),αλήθεια βοηθήστε με ,που ν απευθυνθώ ώστε να εξασφαλίσω ένα σίγουρο μέλλον γι αυτά??? Ούτως η άλλως αξιοκρατία σ αυτόν το τόπο δεν υπάρχει..Τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει παρά έχουμε αναγάγει σε πολιτική βούληση τα πάντα.. θα έπρεπε να δίδονται κατευθηντήριες γραμμές στα σχολεία της χώρας γι αυτά τα ζητήματα .Μην τα περιμένουμε όλα από την τηλεόραση…πια κλαδική να προτιμήσω ΝΔ Ή ΠΑΣΟΚ???
    ΠΙΟ LIFESTYLE θα επικρατήσει??

  2. Εντάξει η εικόνα έχει απόλυτο δίκιο! Και τα 5 χέρια ταιριάζουν άψογα στην κατάσταση που επικρατεί στο κάθε κόμμα!

Top

Show Buttons
Hide Buttons