Το iPad Newsday app είναι η καλύτερη εφημερίδα εκτός αν…

by Stefanos Kofopoulos • On 11-09-2010 • AT 11:36 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το iPad Newsday app είναι η καλύτερη εφημερίδα εκτός αν...

Το Newsday iPad app έχει μια ιδιαιτερότητα στον τρόπο που μεταφέρει τα νέα αλλά στον τρόπο που κάνει marketing. Προφανώς μιλάμε για ενημέρωση on the go και με τρόπο πολύ καλύτερο σε σύγκριση με τις γκρίζες, στατικές εφημερίδες που λερώνουν τα δάχτυλα. Αυτό είναι το μήνυμα του διαφημιστικού, το προφανές. Γιατί υπάρχει και κάτι άλλο πίσω από το συγκεκριμένο iPad app και το βίντεο που θα δείτε στην συνέχεια. Είναι ίσως η πρώτη φορά που το iPad παρουσιάζεται ως εργαλείο της καθημερινότητας, τόσο ενσωματωμένο σε αυτή όσο το χαρτί της εφημερίδας που για εκατοντάδες χρόνια έχει συνηθίσει ο άνθρωπος. Το ξέρετε άλλωστε, το iPad θα αλλάξει τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε, με ή χωρίς το Newsday app.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξαιρετική διαφήμιση!

 2. AAAAAAAAAXAXAXAAXAXAAXA ΤΕΛΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ…

 3. Τέλεια διαφήμιση…κι εγώ γελάω ακόμα :))

 4. Χαχαχα… Πολύ καλή διαφήμιση δείχνει κιόλας ότι το iPad δν μπορεί να γίνει η εφημερίδα με όλους τους τρόπους που την χρησιμοποιούμε :Ρ…

  • Ναι δεν μπορεί για μόνο λειτουργία. Όλα τα άλλα τα καταφέρνει όμως, εισβολή στο πρωινό, ενημέρωση, χρήση από όλους κλπ. Βέβαια για τις μύγες δεν ξέρω αλλά κάποιος θα σκεφτεί να φτιάξει ένα app σαν τον κουνουποδιώκτη :)

 5. δεν καθαρίζει τζάμια όμως

  • αν το πετάξεις τα σπάει όμως :P

 6. Φοβερή διαφήμιση !!! Πέθανα στο γέλιο!!

 7. The limitations of the Information Technology -:)

Top

Show Buttons
Hide Buttons