Νέο Volvo V70 βίντεο

by Stefanos Kofopoulos • On 06-02-2007 • AT 3:04 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Volvo logo

Πάντα ονειρευόμουν να οδηγήσω ένα Volvo με sport χαρακτήρα (Volvo Hellas ακούς;) και πάντα αντιπαθούσα τα station wagon. Φαίνεται πως η εταιρεία κάτι έχει πάρει χαμπάρι και το δείχνει με τον σχεδιασμό του νέου Volvo V70. Πολλά ηλεκτρονικά και καινοτομίες, νέο πίσω μέρος που προσθέτει επιπλέον 55 λίτρα χωρητικότητας, οι καλύτεροι πλευρικοί αερόσακοι της αγοράς και φυσικά η στιβαρότητα και ο χαρακτήρας Volvo που απαιτεί ο σύγχρονος έλληνας οικογενειάρχης για τις εκδρομές στην Αράχωβα (και καλά!).

Anyway, το παρακάτω βίντεο δείχνει τις νέες χάρες του αυτοκινήτου που πραγματικά απευθύνεται σε όσους θέλουν χώρο, άνεση και ασφάλεια με μια sport δόση Volvo.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ούτε σε μένα αρέσουν τα station wagon. Αλλά στις βόρειες χώρες αποτελούν το 90% των αυτοκινήτων… Τα προτιμούν για κάποιους λόγους, αλλά σίγουρα όχι για την εμφάνιση!

  2. Πάντως εγώ που συνηδητά πήρα το μικρό του αδερφάκι το V50 (σε έκδοση Τ5 AWD), οφείλω να ομολογήσω οτι έχω εντυπωσιαστεί. Είναι ένα ΠΛΗΡΕΣ αυτοκίνητο

  3. Να συμπληρώσω επίσης οτι για σπορ χαρακτήρα και νεανικό προφίλ, εξέτασε ΣΟΒΑΡΑ το C30, το νέο μικρό της Volvo που λανσαρίστηκε στην Ελλάδα πριν σχεδόν 40 μέρες

  4. Έχω δει το C30 στο Μετρό του Συντάγματος. Είναι όμορφο εξωτερικά αλλά μόνο αυτό μπορώ να πω (Volvo Hellas ακούς;).

  5. Υποθέτω οτι αν πας σε μία έκθεση Volvo, θα μπορέσεις να το κάνεις test drive.

  6. Συμφωνώ με τον nasose, είναι πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο! Σε περίοδο λανσαρίσματος είναι δύσκολο το test drive, γιατί πέφτουν όοοολοι… Θα περιμένω και εγώ τη σειρά μου για να το οδηγήσω και θα σας πω εντυπώσεις:)

  7. @nasose: Αν είναι να κάνω test drive με τον κύριο πωλητή δίπλα μου δεν λέει.

    @Αzura: Ενημέρωσε μας σχετικά…

Top

Show Buttons
Hide Buttons