Η Virgin America αλλάζει τα δεδομένα στις οδηγίες ασφαλείας αεροπλάνων [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 30-10-2013 • AT 1:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Η Virgin America αλλάζει τα δεδομένα στις οδηγίες ασφαλείας αεροπλάνων [VIDEO]

Το ταξίδι με την Virgin America έγινε λίγο πιο ευχάριστο και πιο ασφαλές από ποτέ. Το νέο video με της οδηγίες ασφαλείας για την διάρκεια της πτήσης έχει ήδη εντυπωσιάσει ακόμα και αυτούς που δεν ταξιδεύουν.

Η Virgin America παρουσιαζει το VXsafetydance, οδηγιες ασφαλειας 21ου αιωνα

Κάθε πτήση έχει το βαρετό 5-λεπτο για την ανακοίνωση των οδηγιών ασφαλείας, το κλείσιμο το κινητών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών και φυσικά τις ενδείξεις για τις εξόδους κινδύνου και τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση απώλειας της πίεσης στην καμπίνα του αεροπλάνου. Σχεδόν κανείς δεν προσέχει τι λέγεται, ακόμα και αυτοί που ταξιδεύουν για πρώτη φορά. Οι πληροφορίες είναι πολλές, οι οδηγίες δεν βγάζουν νόημα κάποιες φορές και το φυλλάδιο με τις επεξηγήσεις στο κάθισμα είναι μάλλον χαλασμένο.

Η Virgin America αποφάσισε να κάνει την εμπειρία ενημέρωσης πιο ευχάριστη και το ταξίδι ασφαλέστερο. Αντί για το συνηθισμένο μπλα-μπλα video η Virgin America δημιούργησε μια ταινίας μικρού μήκους με μουσική, χορό, οδηγίες χρήσης και την απερίσπαστη προσοχή όσων βρίσκονται στο κάθισμα του αεροπλάνου. Ξαφνικά η λειτουργία της ζώνης έγινε πιο κατανοητή. #VXsafetydance

Πριν από την Virgin America και περίπου 5 χρόνια πριν, η Delta Airlines προσπάθησε να κάνει ακριβώς το ίδιο και τα κατάφερε. Το video με τις οδηγίες ασφαλείας της Delta έγινε επιτυχία στο YouTube με 300.000 views σε 3 μέρες (πριν από πέντε χρόνια). Όταν μερικούς μήνες μετά το video παρουσιάστηκε και στους ταξιδιώτες, όλοι οι επιβάτες της Delta είχαν στραμμένη το βλέμμα και την προσοχή στις οθόνες αντί να ασχολούνται με τα κινητά.

Το κλασσικο video της Delta Airlines πριν την απογειωση

Το νέο βίντεο με τις οδηγίες ασφαλείας της Virgin America είναι εντυπωσιακό αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι απόλυτα κατανοητό και ξεκάθαρο σε όλους. Η λειτουργίας της ζώνης και η απαγόρευση για το κάπνισμα κατά την διάρκεια της πτήσης είναι κατανοητά, όχι όμως και η χρήση της μάσκας οξυγόνου.

Έχετε ταξιδέψει με Virgin America; Πώς σας φαίνεται το νέο βίντεο;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons