Ανακοίνωση νέας έκδοσης του Apple iPhone SE στο φετινό WWDC

by George Polyzos • On 21-02-2018 • AT 3:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει το λανσάρισμα μία ανανεωμένης έκδοσης του πιο προσιτού smartphone της γκάμας της, του iPhone SE, με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη στις 4,2 ίντσες.

Το αρχικό iPhone SE, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 2016, διαθέτει οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών. Στο εσωτερικό του iPhone SE 2 αναμένεται να βρίσκεται το A10 Fusion chipset, συνοδευόμενο από 2GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στη βασική του έκδοση καθώς θα υπάρχει και έκδοση με αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 128GB.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα θεωρούν βέβαιο ότι το iPhone SE 2 δεν θα διαθέτει την edge-to-edge του iPhone X, ενώ θα δίνει το παρόν και το home button με τον αισθητήρα Touch ID για την αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος. Βέβαια, ο εν λόγω αισθητήρας θα είναι σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με του αρχικού μοντέλου.

Θα πρέπει ωστόσο να αναφερθεί ότι προγενέστερες φήμες θέλουν την Apple να λανσάρει εντός του 2018 μόνο τρία νέα μοντέλα iPhone. Ένα iPhone με LCD οθόνη διαγωνίου 6,1 ιντσών (πιθανότατα το iPhone 9), ένα μοντέλο με OLED οθόνη 5,8 ιντσών (διάδοχο του iPhone X) και ένα μοντέλο με OLED οθόνη διαγωνίου 6,5 ιντσών (πιθανώς το iPhone X Plus). Όλα τα φημολογούμενα iPhones του 2018 θα ενσωματώνουν την TrueDepth κάμερα και τη λειτουργία ξεκλειδώματος Face ID.

Η επιβεβαίωση ή αντίστοιχα η διάψευση των παραπάνω αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια του WWDC 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons