Ακόμα μια αυτοκτονία στην υπόθεση Ζαχόπουλου?

by Stefanos Kofopoulos • On 04-01-2008 • AT 9:16 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Ο ΣΚΑΙ μόλις μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων ότι πρόσωπο που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Ζαχόπουλου μάλλον προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε ρόδες φορτηγού. Αυτά λένε μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που άκουσα… αν είναι αλήθεια μιλάμε για εξοργιστικά τρελό σκάνδαλο που πλέον λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.

Update: Λένε ότι άφησε 3 επιστολές, στην γυναίκα και φίλους του
Update2: Δικηγόρος, συγγενική σχέση με την Τσέκου. Το ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας έγινε το απόγευμα κατά τις 6 στο Π. Φάληρο. Βρίσκεται στο κρατικό Αθηνών και δεν κινδυνεύει πλέον.
Update3: EXTRA3 τώρα [12:40] μιλάει ο Πλεύρης τηλεφωνικά στην εκπομπή του Καρατζαφέρη [δημοσιογράφου] και φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τον δικηγόρο. Δεν συγκράτησα το όνομα του.
Update4: Κουτελίδας το όνομα του δικηγόρου. Ο Πλεύρης και η Τσέκου [ή Τζέκου?] ήταν οι μάρτυρες του πολιτικού γάμου του δικηγόρου. Κάποιοι λένε ότι ο δικηγόρος δεν έχει απολύτως τίποτα και είναι παιχνίδι για να μην πάει στο δικαστήριο, ο Πλεύρης είπε ότι η γυναίκα γιατρός του δικηγόρου του είπε ότι ο άντρας της έχει αραχνοειδές αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Όλα αυτά από το EXTRA3

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η επανίδρυση του κράτους συνεχίζετε …..

  2. @aritoni: Καμία σχέση! Αυτά που έλεγαν μέχρι πριν από λίγο έκαναν για λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας ή κάποιο ατύχημα. Οι μισοί μάρτυρες έλεγαν τα δικά τους και οι άλλοι μισοί άλλα δικά τους.

  3. @aritoni: Θα συμφωνήσω μαζί σου και αρχίζω να ανατριχιάζω με αυτή την σκέψη.

    Πραγματικά είναι σαν ένα τρελά καλοστημένο σκηνικό που όλα σκάνε το ένα μετά το άλλο. Τώρα μένει ο Ζαχόπουλος να πάθει κάτι στο νοσοκομείο.. κάποια μόλυνση ή κάτι τέτοιο και να δούμε τα DVD στο YouTube – κάτι που δεν θα αργίσει να γίνει.

  4. Γιατι κατι μου λεει οτι πισω απο ολα αυτα η κυβερνηση κατι αλλο βρωμικο παει να περασει αυτο το καιρο….;;;;

  5. @πρεζα Tv: Τυχαίο γεγονός ή σχέδιο είναι και πάλι εξαιρετικά μπερδεμένο. Ειλικρινά περιμένω να γίνει χειρότερη η κατάσταση Ζαχόπουλου γιατί μιλάμε για 2 ανθρώπους που προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν.. εδώ δεν είναι Ιαπωνία, είναι Ελλάδα!

  6. @jim_hellas: Η γενίκευση είναι επικίνδυνη.. είναι σαν να λες ότι ακόμα και τα κόμματα που δεν είχαν την εξουσία φταίνε για κάποιο λόγο. Ναι, μπορεί να συμβαίνει και αυτό αλλά τί να κάνουμε τώρα. Υπάρχει ένα θέμα που κατά την γνώμη μου παίρνει τρελές διαστάσεις και σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε, όχι στα πάμπερς πριν δεκαετίες.

    Ίσως η έκταση του θέματος, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες για αυτό, να το κρατήσει στην επικαιρότητα πολύ καιρό.. όχι όπως έγινε με τους κουμπάρους, τις υποκλοπές και το καρτέλ του γάλακτος.

Top

Show Buttons
Hide Buttons