Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ των BlackBerry και Microsoft

by George Polyzos • On 20-03-2018 • AT 12:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η BlackBerry ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με την Microsoft για τη δημιουργία μίας νέας σουίτας εφαρμογών που θα ενσωματώνει ένα νέο προϊόν με την ονομασία BlackBerry Enterprise Bridge.

Οι δύο εταιρείες παραδέχονται ότι επιχειρήσεις και μεγάλοι οργανισμοί στηρίζονται πλέον στα smartphones για την επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων τους. Η συνεργασία μεταξύ των BlackBerry και Microsoft υπόσχεται ότι θα κάνει πιο ασφαλή τη χρήση των smartphones, μέσω της λύσης Enterprise Bridge.

Η συγκεκριμένη λύση ενσωματώνει τις εμπειρίες της BlackBerry σε επίπεδο φορητότητας και ασφάλειας, σε συνδυασμό με τα προϊόντα cloud και παραγωγικότητας της Microsoft. Η νέα λύση απευθύνεται σε επιχειρηματικούς χρήστες όπως τράπεζες, παρόχους υπηρεσιών υγείας, δικηγορικά γραφεία ακόμη και κυβερνήσεις.

Όπως ανακοινώθηκε το BlackBerry Enterprise Bridge θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις mobile εφαρμογές της Microsoft (Android και iOS) μέσω του BlackBerry Dynamics, συμπεριλαμβανομένων των Excel, PowerPoint και Word. Τέλος, ανακοινώθηκε ότι οι λύσεις BlackBerry Secure όπως τα UEM Cloud, Workspaces, Dynamics και AtHoc θα ενσωματωθούν στην cloud πλατφόρμα Azure της Microsoft.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons