Οι νέες εξελίξεις στον πλανήτη smartwatch

by Nikos Kaimakamis • On 04-08-2014 • AT 10:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

hp-smartwatch

Δύο νέοι παίκτες ετοιμάζονται να εισέλθουν στην κατηγορία smartwatch, ο ένας εκ των οποίων αποτελεί ηχηρό όνομα ενώ ο άλλος είναι μία νέα πολλά υποσχόμενη δύναμη στον χώρο των gadgets. 

H ΗP, λοιπόν, ετοιμάζει το δικό της έξυπνο ρολόι, για το σχεδιασμό του οποίου συνεργάζεται με τον σχεδιαστή μόδας Michael Bastian. Το ρολόι αυτό θα έχει ατσάλινη κάσα διαμέτρου 44 mm, η οποία θα το διαφοροποιεί από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην κατηγορία, καθώς θα είναι στρογγυλού σχήματος και θα θυμίζει περισσότερο ρολόι και λιγότερο ένα τεχνολογικό gadget.

Οι πρώτες πληροφορίες για το smartwatch αυτό κάνουν λόγο για ενσωμάτωση του Android Wear, δηλαδή του λειτουργικού συστήματος της Google για φορετές συσκευές. Το πιο πιθανό είναι να το δούμε να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις αρχές του φθινοπώρου 2014.

Το έτερο smartwatch που αναμένεται είναι το OneWatch από την OnePlus την εταιρεία που έχει παρουσιάσει το Android smartphone OnePlus One, μία συσκευή που πρεσβεύει ότι μπορεί να κοιτάξει στα ίσια τους μεγάλους κατασκευαστές κινητών. Όλα δείχνουν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να το κάνει αυτό και στο πεδίο των έξυπνων συσκευών χειρός. Και εδώ η κάσα θα είναι στρογγυλή, ενώ η οθόνη θα είναι τεχνολογίας OLED, με κρύσταλλο ζαφειριού, άκρες της κάσας από τιτάνιο και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποιο θα είναι το λειτουργικό σύστημα της συσκευής αυτής, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι και εδώ θα έχουμε μία εκδοχή του Android.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons