Νέο Xbox στα σκαριά, next-generation gaming και όχι μόνο

by Stefanos Kofopoulos • On 10-10-2011 • AT 5:07 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Νέο Xbox στα σκαριά, next-generation gaming και όχι μόνο

Ετοιμαστείτε για νέο Microsoft Xbox που σύμφωνα με τα προφίλ στο LinkedIn μερικών υπαλλήλων της Microsoft είναι στο στάδιο σχεδιασμού. Hardware και software team δουλεύουν μαζί για την νέα συσκευή αυτή που λογικά θα ξεφεύγει κατά πολύ από την λογική της κονσόλας και θα στρέφεται περισσότερο σε μια home media λύση. Το Xbox 360 είναι κοντά 6 χρονών και λογικά έφτασε ο καιρός να αντικατασταθεί, αφού τα patches και τα update δεν αρκούν πια. Ετοιμαστείτε από τώρα λοιπόν για την E3 του 2012 γιατί όπως φαίνεται το νέο Xbox θα κυκλοφορήσει τότε.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας πλέον νομίζω πως θα μπορούσαν εκτός απο τη νέα έκδοση του Xbox να παρουσιάσουν και μια Xbox – Win TV, δηλαδή μια τηλεόραση με ενσωματωμένες τεχνολογίες και υπηρεσίες Xbox και λειτουργικό Windows.Τί πιθανότητες υπάρχουν άραγε για κάτι τέτοιο;

  • Είναι πιθανό να γίνει και εν μέρη έχει γίνει με το XBOX να είναι εκτός κουτιού. Το θέμα με όλες αυτές τις μελλοντικές προσπάθειες είναι το περιεχόμενο, κάτι που καμία εταιρεία δεν έχει αυτή την στιγμή. Το Hollywood είναι ένας άλλος πλανήτης.

   Μέχρι να το λύσουν αυτό η Microsoft θα κυνηγάει το όραμα του Bill Gates για τις 3 οθόνες στο σπίτι που θα προσφέρουν το ίδιο περιεχόμενο και θα έχουν πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο αλλά μέσα από διαφορετικό μέγεθος οθόνης (κινητό, tablet, τηλεόραση).

   Μπορείς να μαντέψεις τι λείπει από την Microsoft και τι λείπει από την Apple.

   • Σίγουρα το περιεχόμενο είναι το μεγάλο στοίχημα. Και από όσο έχω διαβάσει η βιομηχανία της εικόνας δε φαίνεται και πολύ διατεθειμένη να παραδθεί όπως παραδόθηκε η μουσική βιομηχανία αφού δεν αντιπετώπιζει τόσο μεγάλο προβλήματα όπως η μουσική.

    Η τηλεόραση, παρά την έκρηξη του Internet, παραμένει το δυνατότερο μέσο ομώς και με απίστευτα λεφτά σε διαφημίσεις και συνδρομές και σίγουρα εταιρείες όπως οι Microsoft, Apple, Google θα κάνουν τα πάντα για πάρουν κομμάτι της πίτας.

   • Το να φέρεις το internet στην τηλεόραση δεν λέει κάτι ούτε να έχεις την τηλεόραση στο internet. Χρειάζεται μια άλλη λύση για να παίξει το XBOX και όχι μόνο. Η τηλεόραση θα μετατραπεί σε μια μεγάλη οθόνη που θα μπορείς να μοιράζεσαι με άλλους. Ξέχνα την τηλεόραση όπως την ξέρεις σήμερα.

 2. Κάποια πράγματα όμως σε αυτή τη ζωή, μήπως περιπλέκονται περισσότερο απ’ό,τι χρειάζεται; Μήπως εμείς κάνουμε πιό δύσκολη τη ζωή μας;

Top

Show Buttons
Hide Buttons