Φήμες για νέο iPhone

by Stefanos Kofopoulos • On 29-01-2009 • AT 9:10 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

multi core iphone mockup

Πλησιάζει το καλοκαίρι ή ακόμα καλύτερα, πλησιάζει το Q2 2009 και οι φήμες για την κυκλοφορία νέου iPhone έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, αυτή την φορά με στοιχεία που φαίνονται αληθοφανή και είναι καλά κρυμμένα σε firmware. Σύμφωνα με το MacRumors, υπάρχει αναφορά σε ένα νέο κωδικό προϊόντος, iPhone 2,1. Τα προηγούμενα iPhones είχαν χαρακτηριστεί ως iPhone 1,1 για την πρώτη γενιά και iPhone 1,2 για το 3G μοντέλο. Οι αλλαγές στο hardware είναι αυτό που περιμένουν όλοι και πιο συγκεκριμένα, υποστήριξη για multi core CPUs και multi core GPUs κάτι που προσωπικά θεωρώ ιδιαίτερα εφικτό, μετά από τις κινήσεις αγοράς σχετικής εταιρείας από την Apple και τον έλεγχο που θέλει να έχει στα προϊόντα της.

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για φήμες για ένα ακόμα λόγο. Αν η παγκόσμια οικονομία αρχίσει να ανακάμπτει στο τέλος του 2009 ή αρχές του 2010, οι πωλήσεις του νέου iPhone 2,1 θα απογειωθούν εξαιτίας της εορταστικής περιόδου και της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας, σύμφωνα πάντα με το αισιόδοξο σενάριο βελτίωσης της παγκόσμιας οικονομίας. Παρουσίαση στο τέλος του Q2 2009, πωλήσεις στο τέλος του Q3 2009 και όλοι είναι χαρούμενοι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αραγε θα ερθει στην ωρα του στην Ελλαδα?

  2. Θα ανακοινωθεί τότε αλλά θα κυκλοφορήσει αργότερα… αυτή είναι η εκτίμηση μου

  3. Εγω ξέρω πως 4 μήνες περιμέναμε ένα iPhone απο την Vodafone.

  4. Και ακόμη μερικοί περιμένουν τα ελληνικά!
    Η συσκευή μια χαρά είναι το λειτουργικό θέλει σημαντικές αλλαγές!

  5. as ftiaxun kamia efarmogh me gps…k as ferun k komatia giati k pali sta vodafon xemeinan apo 8gb.yparxei 16gb(vodafon bouliagmenhs)

  6. Ποιοι τα αγοραζουν και ξεμενουν τα καταστηματα? :P

    Win Mobile 4 life :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons