Το νέο iPad 3 εξαντλήθηκε πριν κυκλοφορήσει, υπομονή οι άλλοι

by Stefanos Kofopoulos • On 13-03-2012 • AT 8:40 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το νέο iPad 3 εξαντλήθηκε πριν κυκλοφορήσει, υπομονή οι άλλοι

Το νέο iPad ανακοινώθηκε, είχε το unboxing που του αξίζει και ξεπούλησε. Αν θέλετε να αγοράσετε το νέο iPad με retina display και quad core GPU θα πρέπει να περιμένετε 2 με 3 εβδομάδες αφού η Apple δεν έχει iPad για να πουλήσει. Η μαζική διάθεση σε Αμερική αλλά και εκτός έφεραν την Apple στα όρια της που ανακοίνωσε ότι ξεπούλησε το stock του νέου iPad 3. Η αναμονή είναι η μόνη λύση για όλους.

Να δούμε αν το νέο iPad έρθει στην Ελλάδα όπως έχει ακουστεί για το τέλος Μαρτίου 2012. Μπορεί η άμεση έλλειψη να δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα στην διάθεση του νέου Apple tablet σε όλο τον κόσμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Marketing trick. Don’t fall for it… :p

  • Μπορεί να είναι, μπορεί και όχι. Η δουλειά του Tim Cook πριν γίνει CEO ήταν να οργανώσει τα πάντα στην γραμμή παραγωγής ώστε να μην υπάρχει πουθενά καθυστέρηση και stock. Πούλησαν όσο είχαν προβλέψει, το χρησιμοποιούν ως marketing και όλα καλά. Να δούμε πόσα iPad 3 θα πουλήσουν το πρώτο τρίμηνο, αυτό έχει σημασία.

 2. Δεν είναι marketing trick και έχει αποδειχθεί αυτό και από τα προηγούμενα μοντελα τόσο στο iphone όσο και στο ipad..

 3. Θα περάσουν πολλοί που έχουν ipad 1 σε αναβάθμιση τώρα αγοράζοντας το. Για όσους έχουν το 2 το βρίσκω χαζό. Μάλλον όμως το νέο ipad θα φέρει και καινούργιο κοινό, κάποιους που δεν είχαν πάρει ως τώρα tablet. Έχει περάσει η early majority περίοδος για τα tablet και επιπλέον με αυτό το ipad ο καταναλωτής θα νιώσει πιο σίγουρος ότι παίρνει μια συσκευή που πάνω κάτω αξίζει τα λεφτά της

 4. To φωναζα και σε ενα προηγουμενο post μου, αλλα το παρακατω άρθρο με τον πολυ ευγλωτο τιτλο “16 reasons NOT to buy a new iPad” απο το εγκυρο ZDNET, λεει τα πραματα με το ονομα τους.
  Παιδια, ειπα την ταπεινη μου γνωμη: ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.

  • Ας περιμένουμε να δούμε τις πωλήσεις του νέου iPad και ας μιλήσουμε μετά για το άρθρο του κάθε ZDNET. Μπορείς να κάνεις υπομονή για 3 μήνες περίπου, μέχρι τότε θα έχει βγει κάποια νέα έκδοση Android.

  • Χιουμοριστικό είναι το κείμενο?

Top

Show Buttons
Hide Buttons