Νέος, βελτιωμένος SureColor SC-F2100 από την Epson

by George Polyzos • On 14-04-2018 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Digital Imaging

Η Epson ανακοίνωσε ένα νέο καινοτόμο εκτυπωτή απευθείας εκτύπωσης σε είδη ένδυσης, ικανό να παράγει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και χρωματικής γκάμας τεράστιου εύρους σε ποικιλία ειδών, όπως t-shirt, φόρμες, μπλουζάκια τύπου polo και τσάντες.

Ο SureColor SC-F2100, που αντικαθιστά το προηγούμενο μοντέλο SC-F2000, έρχεται με πολλές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης ταχύτητας εκτύπωσης, της αξιοπιστίας, του χαμηλότερου κόστος ιδιοκτησίας και της δυνατότητας δημιουργίας εξατομικευμένων σχεδίων με το λογισμικό Garment Creator της Epson.

Ο SC-F2100 απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όπως εταιρείες παραγωγής ή διαδικτυακές επιχειρήσεις εκτυπώσεων, μεγάλης ή μικρής παραγωγής, που επιθυμούν να προσθέσουν στις υπηρεσίες τους την απευθείας εκτύπωση επάνω σε ενδύματα, αλλά και σε επιχειρήσεις που θέλουν να παράγουν τα δικά τους, αποκλειστικά ενδύματα εργασίας ή διαφημιστικά είδη.

Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής DTG αποτελεί μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση από την Epson, στην οποία περιλαμβάνεται, εκτός από τον εκτυπωτή, το μελάνι, το λογισμικό, καθώς και η εγγύηση, γεγονός που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να αισθάνεται τη σιγουριά πως όλα τα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί σχολαστικά για βέλτιστη συνδυαστική λειτουργία.

Ο SC-F2100 προσφέρει ταχύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με επιπλέον λειτουργίες γρήγορης εκτύπωσης και βελτιωμένη κυκλοφορία μελανιού για ταχύτερη εκκίνηση, ενώ ενσωματώνει βελτιωμένη απεικόνιση για πιο ομαλή αναπαραγωγή των εικόνων και μεγαλύτερη χρωματική γκάμα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το ευέλικτο βοηθητικό πρόγραμμα Garment Creator της Epson διατίθεται δωρεάν με τον SC-F2100. Το συγκεκριμένο λογισμικό σάς επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο και πολλαπλές εικόνες, να δημιουργείτε προκαθορισμένες επιλογές για τη ρύθμιση των εικόνων, ενώ παράλληλα προσφέρει φάκελο διαχείρισης εκτυπώσεων και υποστήριξη εικόνας CMYK.

Τέλος, ο SC-F2100 διαθέτει μια λειτουργία αυτόματης συντήρησης με ξεχωριστή φύσιγγα καθαρισμού, για να μειώνονται σημαντικά οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, αλλά και μια «παγίδα» σκόνης, για την ελαχιστοποίηση της σκόνης στην κεφαλή εκτύπωσης. Συνοδεύεται, επιπλέον, από μια προαιρετική ενίσχυση πλάκας συγκράτησης υφασμάτων και ένα εργαλείο για την πλάκα συγκράτησης, που διευκολύνει ακόμη περισσότερο την τοποθέτηση των ενδυμάτων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons