Νέοι εκτυπωτές HP Ink Tank 315 και HP Ink Tank Wireless 415

by George Polyzos • On 29-04-2018 • AT 9:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η HP ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς εκτυπωτών Ink Tank με τον HP Ink Tank 315 και τον HP Ink Tank Wireless 415.

Σχεδιασμένοι για μικρές επιχειρήσεις, οι εκτυπωτές διαθέτουν σύστημα αυξημένης χωρητικότητας μελάνης που επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν μέχρι και 8.000 έγχρωμες σελίδες ή 15.000 ασπρόμαυρες σελίδες με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Αν και οικονομικά προσιτοί, οι εκτυπωτές HP Ink Tank 315 και 415 δεν υστερούν σε ποιότητα. Πιο σκούρο και ευκρινέστερο κείμενο και φωτογραφίες χωρίς περιθώριο, ανθεκτικά στο ξεθώριασμα, που αντέχουν επιβεβαιωμένα ως και 22 φορές περισσότερο. Για μικρές επιχειρήσεις και start-ups που θέλουν να αποδίδουν υψηλής ποιότητας, ευκρινή business plans, υλικά marketing ή φωτογραφίες από τα ίδια τους τα γραφεία, αυτοί οι εκτυπωτές δεν θα απογοητεύσουν. Με δοχεία μελάνης που ξεκινούν από 8.99 ευρώ, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν με κόστος 0,0018 ευρώ για κάθε ασπρόμαυρη σελίδα και 0,0011 ευρώ για κάθε έγχρωμη σελίδα.

Για ένα σύγχρονο γραφείο όπου η εξοικονόμηση χώρου είναι πολύ σημαντική , οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές είναι ιδιαίτερα εύχρηστοι, μικροί σε μέγεθος, και δεν προκαλούν ακαταστασία στο χώρο. Η στάθμη μελάνης αναπληρώνεται εύκολα χωρίς διαρροές με επανασφραγιζόμενες φιάλες αυθεντικής HP μελάνης, ενώ τα επίπεδα του αναλωσίμου ρυθμίζονται χάρη στα διάφανα φυσίγγια μελάνης που διαθέτει ο εκτυπωτής.

Τα σύγχρονα γραφεία, είτε βρίσκονται στο σπίτι είτε σε ένα κοινό χώρο είτε σε πολυεθνικό δίκτυο, βασίζονται σε ασύρματη συνδεσιμότητα. Ο HP Ink Tank 415 διευκολύνει την εύκολη εκτύπωση και το σκανάρισμα κατευθείαν από το smartphone ή το tablet σας. Με ένα απλό download της δωρεάν εφαρμογής HP Smart App μπορείτε να διαχειριστείτε τον εκτυπωτή σας από την παλάμη του χεριού σας. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν φωτογραφίες από τα social media, το cloud ή το camera roll, να σκανάρουν και να τις μοιράζονται με email ή στο cloud σχεδόν από παντού.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons