Νέο Gmail inbox με κατηγορίες για πιο εύκολη οργάνωση e-mails

by dtonias • On 30-05-2013 • AT 2:43 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Νέο Gmail inbox με κατηγορίες για πιο εύκολη οργάνωση e-mails

Για ακόμη μία φορά η Google πραγματοποιεί αλλαγές στο inbox του Gmail και αυτή τη φορά έχει σκοπό βάλει μια τάξη στα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά από φίλους, συνεργάτες, κοινωνικά δίκτυα, newsletters, κλπ.

Το “new inbox” έρχεται τις επόμενες εβδομάδες σε όλους τους Gmail λογαριασμούς τόσο στην web έκδοση όσο και στις αντίστοιχες εφαρμογές για Android, iPhone και iPad. Βασικό χαρακτηριστικό της νέου inbox είναι οι καρτέλες που εμφανίζονται στο πάνω μέρος του λογαριασμού και οργανώνουν τα εισερχόμενα e-mail έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο εύκολος ο διαχωρισμός ανάλογα με τον αποστολέα.

Gmail New Inbox

Οι νέες καρτέλες του Gmail inbox που αποτελούνται από τις κατηγορίες Primary, Social, Promotions, Updates, Forums, κλπ., σας βοηθούν να ξεχωρίσετε τα e-mail που θέλετε να διαβάσετε άμεσα μειώνοντας έτσι το χρόνο που χρειάζεστε για να «ξεδιαλύνετε» τα σημαντικά μηνύματα.

Αντίστοιχες αλλαγές θα δείτε και στις εφαρμογές του Gmail για Android smartphones αλλά και στο iPhone και iPad. Η κατηγορία Primary που αποτελεί τη βασική καρτέλα των εισερχόμενων e-mail εμφανίζεται ως προεπιλογή μόλις θα ανοίξετε την εφαρμογή ενώ είναι αρκετά εύκολο να μεταβείτε στις υπόλοιπες καρτέλες που έχετε ενεργοποιήσει για το λογαριασμό σας.

Gmail New Inbox

Φυσικά, για εσάς που δε σας αρέσουν οι αλλαγές θα υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του νέου Gmail inbox και επιστροφή στην κλασική προβολή των emails όπως έχετε συνηθίσει. Όλα αυτά με την αυξημένη χωρητικότητα 15GB για πολλές φωτογραφίες και attachments στο Gmail.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δείτε το ρολόι στο βίντεο, στην εφαρμογή του Gmail, γράφει 4.30
    Άρα μάλλον το περιμένουμε αφού ή μαζί με την ανακοίνωση του Android 4.3

  2. Για ενεργοποίηση πηγαίνετε στην ροδέλα ρυθμίσεων στα δεξιά και επιλέξτε την επιλογή “διαμόρφωση εισερχομένων”.

Top

Show Buttons
Hide Buttons