Περίεργα γνώριμο το νέο λογότυπο της FORTHnet

by Stefanos Kofopoulos • On 05-02-2007 • AT 4:56 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

integrine forthnet logo

Το νέο λογότυπο της FORTHnet αν και πολύ όμορφο φαίνεται περίεργα γνώριμο και παρόμοιο με αυτό της Integrine. Σκέφτομαι το ενδεχόμενο οι δύο εταιρείες να συνεργάζονται με κάποιο τρόπο αλλά και πάλι δεν μπορώ να δικαιολογήσω το σχεδόν ίδιο λογότυπο. Εδώ μιλάμε για brand recognition όχι αστεία!

[Thanks Kyriakos]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το είδα το ίδιο θέμα και κάπου αλλού και ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το θέμα, και νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι η άλλη εταιρία είναι θυγατρική της Forthnet.

 2. Ακόμα και αυτό να συμβαίνει είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δύο διαφορετικές εταιρείες έχουν σχεδόν ίδιο λογότυπο. Για αυτό μίλησα για brand recognition.

 3. Εδώ μιλάμε καθαρά για αντιγραφή κύριοι.Και μάλιστα για κάκιστη αντιγραφή.Γιατί δεν μιλάει κανείς καθαρά ; Ποια διαφημιστική εταιρία που σέβεται τον εαυτό της θα πουλούσε τέτοια στεγνή αντιγραφή;

 4. LOL! Πολύ καλό αυτό με το yupi. Αν και δεν με παραξενεύει ΚΑΘΟΛΟΥ η ξεδιαντροπή αντιγραφή που έγινε (άλλωστε όλα τα έντυπα της ιμακό στην αντιγραφή βασίζονται) έχει πάντα ενδοιαφέρον όταν αποκαλύπτονται τέτοιες περιπτώσεις.

  Οσον αφορά την forthnet έχω μείνει άναυδος. Καταρχήν το θεωρώ ψιλόαδυνατο και ψιλοάσχετο να είναι η εταιρεία αυτή θυγατρική της forthnet, αλλά και έτσι να ήταν δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το θέμα των logos. Πολύ ξεφτίλα πάντως. Δώσαν εναν σκασμό εκατομύρια για τον επανασχεδιασμό του brand τους, και για το ποιο σημαντικό κομμάτι (το logo δηλαδή) κατέληξαν με ενα κακεκτυπο. Ας πρόσεχαν…

 5. @Petskos: Βγάζει μάτι και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που επέλεξαν αυτό το λογότυπο.

  Άσχετο.. από που είσαι;

 6. Αθήνα, το nickname είναι άσχετο :-)

 7. @Petskos: είδα το kos.com και ρωτήσα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons