Νέος σαρωτής DS-410 της Epson για εταιρείες και οικιακά γραφεία

by George Polyzos • On 26-11-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Digital Imaging

Η Epson, εστιάζοντας στην καινοτομία, παρουσίασε το νέο σαρωτή WorkForce DS-410, που εξασφαλίζει αυξημένη παραγωγικότητα, προσθέτει αξία και διατίθεται σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά τον καθιστούν ιδανικό για χρήση σε μικρά ή οικιακά γραφεία, που έχουν ανάγκη έναν επαγγελματικό σαρωτή με πλήθος δυνατοτήτων, αλλά και για τμήματα IT που χρειάζονται επιτραπέζιους σαρωτές, χωρίς ωστόσο να υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό που έχει τεθεί..

Ο σαρωτής DS-410 παρέχει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, που ενισχύουν την παραγωγικότητα στους χώρους εργασίας, όπως, μεταξύ άλλων την τεχνολογία ανίχνευσης διπλής τροφοδότησης και την τεχνολογία προστασίας χαρτιού. Έτσι, διασφαλίζεται ότι τα πρωτότυπα έγγραφα προστατεύονται και ότι σαρώνεται κάθε σελίδα. Το σετ προηγμένων αισθητήρων LED ανιχνεύουν με ακρίβεια πότε δύο σελίδες χαρτιού τροφοδοτούνται ταυτόχρονα, διακόπτοντας αμέσως τη λειτουργία του μηχανήματος και ειδοποιώντας τον χρήστη. Παράλληλα, η προστασία χαρτιού αποτρέπει την εσφαλμένη τροφοδότηση και την πρόκληση βλάβης, διακόπτοντας τη λειτουργία της συσκευής, όταν εντοπιστούν έγγραφα που έχουν ενωθεί ή τσαλακωθεί.

Ο σαρωτής DS-410 διατίθεται με το νέο υπερσύγχρονο λογισμικό Document Capture Pro 2.0 της Epson, το οποίο αποτελεί μια απλή αλλά ισχυρή λύση για σάρωση, διαχωρισμό και δρομολόγηση εγγράφων σε όλη την επιχείρηση. Εκτός από το γεγονός ότι αυτοματοποιεί τις εργασιακές διαδικασίες, το συγκεκριμένο λογισμικό παρέχει προηγμένη βελτίωση εικόνας και αυτόματη ονοματοδοσία αρχείων. Το λογισμικό Document Capture Pro 2.0 πρόκειται να συμπεριληφθεί σε όλους τους νέους σαρωτές της Epson και είναι συμβατό με τα περισσότερα προϊόντα σάρωσης.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο συμμετέχει στο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης της Epson, δίνοντας σε όσους προχωρούν στην αγορά του την δυνατότητα να απολαμβάνουν την αξιοπιστία και σιγουριά της εγγύησης Epson, συμπληρώνοντας απλώς τη φόρμα αίτησης για την επέκταση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.epson.gr/promotions/scanner-warranty.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons