Νέος σχεδιασμός στο Google Hangouts 4.0

by Nikos Kaimakamis • On 17-08-2015 • AT 10:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google hangouts 4

Το Google Hangouts 4.0 δεν ακολουθεί απλώς τις επιταγές του Material Design, αλλά υπόσχεται και μεγαλύτερη ταχύτητα στην καθημερινή του χρήση. 

Το Google Hangouts 4.0 είναι βελτιωμένο τόσο αναφορικά με την ταχύτητα σύνθεσης ενός νέου άμεσου μηνύματος, όσο και στο  επίπεδο παρουσίασης των επαφών σας. Σύμφωνα με την Google, το νέο Hangouts καταναλώνει λιγότερα ποσά ενέργειας από τον προκάτοχό του, στοιχείο που βοηθά στην αυτονομία της κάθε Android συσκευής.

Το Google Hangouts 4.0 είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, SMS και voice chats. Με το Hangouts Dialer δίνεται η δυνατότητα τέλεσης κλήσεων voice-over-IP, ενώ πλέον όσοι λαμβάνουν κλήση από εσάς με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να δουν τον αριθμό σας.

Πλέον, το νέο Hangouts θα μπορεί να υποστηρίζει την χρήση ενός Android Wear smartwatch για τη σύνταξη ενός μηνύματος με την εντολή “OK Google, send a Hangouts message”, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να στέλνετε μαζικά MMS μέσω της υπηρεσίας.

Υπάρχει και η δυνατότητα να δημιουργείτε τα δικά σας μηνύματα αυτόματης απάντησης, ενώ το interface έχει ανανεωθεί σε όλους τους τομείς, ώστε να είναι εύκολη η σύνταξη ενός μηνύματος. Το Google Hangouts 4.0 θα ξεκινήσει σταδιακά να είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες μέσα από το Google Play Store.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons