Νέος σκληρός δίσκος SSD Ultra II από τη SanDisk

by George Polyzos • On 23-09-2014 • AT 8:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

SanDisk_Ultra_II_front_Hi-res

Η SanDisk ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου σκληρού δίσκου SSD Ultra II, ο οποίος προσφέρει καλύτερη απόδοση, ανθεκτικότητα και ενεργειακή δύναμη και προηγμένο λογισμικό SSD Dashboard.

Η νέα μονάδα έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει οικονομική αποδοτική και εύκολη λύση αναβάθμισης για τους κατόχους ηλεκτρονικών υπολογιστών που αναζητούν να βελτιώσουν την απόδοση τους, την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά και την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Η σειρά Ultra II συνοδεύεται από το λογισμικό SanDisk SSD Dashboard, το οποίο παρέχει οπτική ένδειξη του επιπέδου απόδοσης, της ασφάλειας μονάδας καθώς και των διαθέσιμων ενημερώσεων firmware, ώστε να διατηρηθεί η μέγιστη απόδοση ανά πάσα στιγμή.

«Ζούμε σε μια εποχή όπου περιμένουμε να έχουμε άμεσα τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Με την τεχνολογία να μας κρατά συνδεδεμένους με τις συσκευές μας τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην εργασιακή, αυτές οι συσκευές δεν θα πρέπει να αποτύχουν», δήλωσε ο Dinesh Bahal, αντιπρόεδρος λιανικής πώλησης των προϊόντων SanDisk.

«Ο νέος σκληρός δίσκος  SanDisk Ultra II SSD, σε συνδυασμό με το λογισμικό SanDisk SSD Dashboard, παρέχει στους καταναλωτές έναν εύκολο τρόπο να εξασφαλίσουν ότι ο υπολογιστής τους μπορεί να συμβαδίσει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις με γνώμονα τον τρόπο ζωής τους», συμπλήρωσε.

Με το νέο σκληρό δίσκο Ultra II SSD, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη μονάδα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας ώστε να βιώσετε μέχρι και 28 φορές μεγαλύτερη επίδοση και μέχρι 15% περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Η μονάδα διαθέτει σειριακές ταχύτητες ανάγνωσης έως και 550 MB/ s και εγγραφής έως και 500 MB/ s, επιτρέποντας ταχύτερη εκκίνηση του υπολογιστή και εκτέλεση εφαρμογών.

Βασισμένο στην X3 NAND Flash τεχνολογία, ο σκληρός δίσκος SanDisk Ultra II SSD έρχεται εξοπλισμένος με την τεχνολογία nCache 2.0. H τεχνολογία Sandisk nCache χρησιμοποιεί δυο επίπεδα προσωρινής αποθήκευσης για βέλτιστη ταχύτητα μεταφοράς και αντοχής. Ο σκληρός δίσκος είναι επίσης ανθεκτικός στους κραδασμούς, και διατηρεί τα δεδομένα ασφαλή ακόμα και αν ο υπολογιστής υποστεί χτυπήματα ή πέσει κάτω.

Ο σκληρός δίσκος Ultra II SSD της SanDisk έρχεται με το λογισμικό SanDisk SSD Dashboard, το οποίο εμφανίζει την απόδοση της μονάδας, χειροκίνητα ή προγραμματισμένα TRIM, τις  ενημερώσεις firmware καθώς και τις συμβουλές για το πώς να διατηρηθεί η μονάδα σε λειτουργία με μέγιστη απόδοση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 17 διαφορετικές γλώσσες και να λάβουν βοήθεια από το «Live Chat» και την επιλόγή «Ask a Question via Email».

Ο νέος σκληρός δίσκος Ultra II SSD της SanDisk έρχεται με 3ετή εγγύηση και θα είναι διαθέσιμος μέσω των εξουσιοδοτημένων διανομέων και μεταπωλητών τον Σεπτέμβριο 2014. Θα προσφέρεται σε χωρητικότητες των 120GB, 240GB, 480GB  και 960GB.

[Δ.Τ. SanDisk]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons