Νέος σαρωτής για το σπίτι και το γραφείο από την Epson

by George Polyzos • On 09-01-2015 • AT 12:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

allsudon-fa-2-

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου επιτραπέζιου σαρωτή Perfection V19 ο οποίος με ανάλυση 4800 dpi εντάσσεται εύκολα τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Χάρη στην κομψή σχεδίαση και τις μικρές διαστάσεις του V19, εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στο γραφείο ή το ταμείο σας. Με την ενσωματωμένη βάση έχετε τη δυνατότητα άνετης εναλλαγής από την οριζόντια στην κατακόρυφη θέση σάρωσης, χωρίς να απαιτείται πρόσθετος ελεύθερος χώρος στο γραφείο για τη βάση.

Ο V19 τροφοδοτείται και συνδέεται από μία θύρα micro-USB έτσι ώστε να μην απαιτείται η σύνδεση τροφοδοτικού AC στην πρίζα και να αποφεύγετε την ακαταστασία των πολλών καλωδίων.

1234_0115_pictures_auxiliary_all_all_udon_fa-2-

Ο σαρωτής της Epson συνοδεύεται από το λογισμικό Easy Photo Fix, που αναλαμβάνει τη βελτίωση της ποιότητας των εικόνων αφαιρώντας τη σκόνη, επαναφέροντας τα ξεθωριασμένα χρώματα και διορθώνοντας τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με κόντρα φως.

Ο σαρωτής περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες βελτιστοποίησης κειμένων και εγγράφων για αύξηση της ευκρίνειας του κειμένου, βελτίωση ή αφαίρεση χρωμάτων αλλά και διόρθωση των εγγράφων διπλής όψης όπου φαίνεται η αποτύπωση της πίσω όψης.

Επιπρόσθετα, με την τεχνολογία Ready Scan LED, δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να περιμένετε όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια εργασία σάρωσης. Περιλαμβάνει επίσης τέσσερα κουμπιά γρήγορης έναρξης για πιο εύκολη λειτουργία.

alloudon-fa-11-

Απλά με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να σαρώνετε, να αντιγράφετε και να κοινοποιείτε τις σαρώσεις σας ενώ μπορείτε να τις μετατρέπετε σε πολυσέλιδα PDF με δυνατότητα αναζήτησης. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε προσαρμοσμένες εργασίες σάρωσης στα τέσσερα κουμπιά για να πραγματοποιείτε πιο γρήγορα τις απλές, επαναλαμβανόμενες εργασίες σάρωσης.

Ο σαρωτής περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρως αποσπώμενο καπάκι για την εύκολη σάρωση βιβλίων, φωτογραφικών άλμπουμ και άλλων βιβλιοδετημένων εγγράφων μεγάλου πάχους. Το μοντέλο Perfection V19 θα διατίθεται από το Φεβρουάριο του 2015 στην τιμή των 87 ευρώ.

[Δ.Τ. Epson]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons