Νέος ρόλος για τον Sundar Pichai

by Nikos Kaimakamis • On 27-10-2014 • AT 4:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

sundar pichai

O Sundar Pichai της Google είναι ο νέος υπεύθυνος των προϊόντων και υπηρεσιών Internet της Google, ο οποίος αποκτά νέους ρόλους στον κολοσσό του Διαδικτύου. 

Το στέλεχος της Google από την Ινδία θα είναι πλέον ο επικεφαλής και των τμημάτων Google Search, Google Maps. Google+, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των υποδομών, ενώ οι επικεφαλής των επιμέρους τμημάτων θα αναφέρονται απευθείας σε εκείνον, σύμφωνα με ένα εσωτερικό υπόμνημα της Google που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Re/Code.

Σύμφωνα με το Reuters, η αναδιανομή ρόλων στο εσωτερικό της Google, αναμένεται να ελευθερώσει το πρόγραμμα του Page, του συνιδρυτή της Google, ο οποίος θα μπορεί έτσι να ασχοληθεί περισσότερο με την ευρύτερη εικόνα της εταιρείας. Παρόλα αυτά, το YouTube θα παραμείνει στο πεδίο ευθύνης του Page.

O Pichai είναι ηλικίας 42 ετών και θεωρείται από πολλούς ως ένα στέλεχος που έχει όλα τα φόντα να γίνει ο CEO μίας πολύ μεγάλης επιχείρησης. Συνεχίζει μαζί με τις νέες του ευθύνες, να ηγείται της ομάδας ανάπτυξης του Android, μαζί με το Chrome, ενώ είναι και στο τιμόνι των Google Apps.

Αξίζει πάντως, να σημειωθεί το γεγονός ότι ο Pichai είναι ένα στέλεχος που αποκτά αρκετή δύναμη αποφάσεων στα χέρια του, κάτι που δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο, σύμφωνα με το Engadget.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons